Seizoensafsluiter op zaterdag 29 juni 2024

Ook dit seizoen kan je tijdens onze zomerregeling de laatste week van juni + juli gewoon blijven badmintonnen, een echt einde van het seizoen met een maand pauze is er al even niet meer …

Voor ons is dat echter geen reden om het badmintonseizoen niet met wat extra gezelligheid af te ronden. Op zaterdag 29 juni 2024 trekken we opnieuw naar buiten voor onze ‘seizoensafsluiter‘. Inschrijven kan vanaf vandaag.

Traditioneel eindigen we het badmintonseizoen met een hapje en een drankje tijdens een gezellige barbecue, gecombineerd met een optionele nevenactiviteit.

🔥 Onze seizoensafsluiter gaat door op zaterdag 29 juni 2024.
⏰ Inschrijven kan t.e.m. dinsdag 25 juni 2024 (23u59).

Als middagactiviteit voorzien we geen workshop om de perfecte kroketten te rollen … wel gaan we de sportieve toer op met een mini-croquet-toernooi (iets met ballen, poortjes, hamers en gras). We maken het plezant met willekeurige groepjes, ‘t is helemaal gratis (ook voor niet-leden), je moet er alleen op voorhand even voor inschrijven.

‘s Avonds laten we ook nog de kurken knallen en de kolen gloeien. Zin om die avond gezellig mee jouw voetjes onder onze tafel te schuiven? Schrijf je dan zeker tijdig in voor onze BBQ en reserveer jouw plaatsje(s). Er wordt op het menu uiteraard ook aan onze vegetarische vrienden gedacht!

📅 Alle details & inschrijven via onze website: seizoensafsluiter.
🧭 Locatie voor deze activiteit: Zandloperstraat 83, 9030 Mariakerke (‘t Geestje).

Zorg dat je erbij bent! 😉

Photo by Jcomp on Freepik