Het dak gaat eraf

Seizoensafsluiter

Traditioneel eindigen we het badmintonseizoen met een hapje en een drankje tijdens een gezellige barbecue (gecombineerd met een optionele kleine nevenactiviteit). Het dak gaat eraf, de muren worden gesloopt … want die dag trekken we met onze activiteiten uitzonderlijk naar buiten, in de wilde natuur! #crazy

Overdag kan je samen met jouw favoriete mensjes deelnemen aan het kubbtoernooi en strijden om de koning. Enige voorwaarde is dat er minimum één persoon uit jouw team lid is van 4Ghent BC. De toegang is helemaal gratis, voor iedereen! 🙌

‘s Avonds laten we ook nog de kolen gloeien en de kurken knallen! Zin om die avond gezellig mee jouw voetjes onder onze tafel te schuiven? Schrijf je dan zeker tijdig in voor onze BBQ en reserveer jouw plaatsje(s)!

Zaterdag 24 juni 2023

't Geestje, Zandloperstraat 83, 9030 Mariakerke

Kubbtoernooi

Haal je beste werp skills boven, die middag wordt er stevig gestreden om de koning! Voorrondes, halve finales en een finale ... We voorzien het allemaal tijdens dit toernooi.

als het regent

Indoor kubb is helaas geen optie. Werkt het weer ons echt tegen? Dan verhuizen we naar binnen en staan er een aantal toffe gezelschapsspelletjes te wachten.

✅ Vorm een team van ±3 spelers (min. 2, max. 6 spelers) met je favoriete badminton-buddies, real-life vriendjes en/of je familie & strijd mee in ons toernooi!
⚠️ Op voorhand inschrijven voor het kubbtoernooi is vereist! Dit kan enkel via het formulier onderaan deze pagina.

Leden

€20 per persoon

Wat is er inbegrepen?
– aperitief
– hoofdgerecht
– drankjes

Niet-leden

€25 per persoon

Wat is er inbegrepen?
– aperitief
– hoofdgerecht
– drankjes

ℹ️ Kinderen (t.e.m. 12 jaar) krijgen €5 korting.
⚠️ Op voorhand inschrijven voor onze barbecue is vereist! Dit kan enkel via het formulier onderaan deze pagina.

Meer informatie

veelgestelde vragen

🗼 Speel je in de namiddag (14u – 18u) mee tijdens het kubbtoernooi? Dan moet je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. De wedstrijdschema’s worden op voorhand opgemaakt.

👀 Kom je in de namiddag (14u – 18u) supporteren of wat chillen op het terrein? Dan hoef je uiteraard niet in te schrijven. Gewoon spontaan afkomen is de boodschap!

🔥 Wil je ‘s avonds (vanaf 19u) mee-eten tijdens onze barbecue? Dan moet je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Van zodra we ook de betaling ontvangen, reserveren we jouw plaats(en) bij onze barbecue! Zo weten wij met zekerheid hoeveel mensen er die avond hun voetjes onder onze tafel schuiven.

🙌 Zeker niet! Sporter, toeschouwer, jong, oud, lid van onze club of niet? Iedereen is welkom.

🗼 Iedereen kan (mits inschrijving, gratis) deelnemen aan het kubbtoernooi. De enige voorwaarde is dat er min. 1 persoon in jouw team lid is van 4Ghent BC (tijdens het seizoen 2022-2023).

🔥 Iedereen kan (mits inschrijving, na betaling) ‘s avonds gezellig de voetjes onder tafel schuiven tijdens onze barbecue.

🧭 ‘t Geestje, Zandloperstraat 83, 9030 Mariakerke

🚘 Auto’s zijn absoluut niet toegelaten op het terrein. Er zijn meerdere mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt:

  • Zandloperstraat (naast het kerkhof)
  • Kerkhofstraat (naast het kerkhof)
  • René van de Puttestraat
  • Aloïs Van de Vyverstraat

 

🚍 De halte “Mariakerke Claeysplein” ligt op 350m wandelafstand van het terrein. Voor meer informatie: De Lijn.

  • Lijn 3 (Gentbrugge Braemkasteel – Mariakerke Post)

 

🚲 Fietsen kunnen gewoon op het terrein aan de ingang geparkeerd worden.

🏰 We voorzien al het nodige materiaal ter plaatse. Je hoeft zelf niets mee te brengen!

🚻 Toilet: aanwezig, gratis!

🚿 Douche: niet aanwezig.

👙 Kleedkamer: niet aanwezig.

☔️ Nein! Doet het niet! Maar mocht dat toch het geval zijn, dan houden een paar druppeltjes water ons ook niet tegen. Alleen in het uitzonderlijke geval dat het de hele dag zou regenen, kan er beslist worden het kubbtoernooi af te lassen. Wil je 100% zekerheid voor je vertrekt? Check dan snel even de volgende vraag: “Gaat deze activiteit nog door?”.

⛺️ Onze barbecue gaat altijd door! Er zijn ter plaatse voldoende overdekte alternatieven voorzien.

🟢 Kubbtoernooi (14u – 18u): ja!

🟢 Barbecue (vanaf 19u): ja!

☀️ Huidige weersvoorspelling: volle zon, 28°

ℹ️ Laatste update van deze status: 23/06/2023 om 16u00.

🤷‍♂️ Neen. Alles wordt op voorhand aangekocht en/of klaargemaakt i.f.v. het aantal ontvangen inschrijvingen.

📅 Inschrijven voor onze barbecue kan t.e.m. donderdag 22 juni 2023, tenzij we onze maximale capaciteit vroeger bereiken.

Inschrijven seizoensafsluiter

bezorg ons jouw gegevens

Contactpersoon

Laat ons jouw plannen weten!