Seizoensafsluiter

Het dak gaat eraf

Traditioneel eindigen we het badmintonseizoen met een hapje en een drankje tijdens een gezellige barbecue, gecombineerd met een optionele nevenactiviteit. Het dak gaat eraf, de muren worden gesloopt … want die dag trekken we met onze activiteiten uitzonderlijk naar buiten, in de wilde natuur! #crazy

‘s Middags mag je jouw badmintonracket 1x thuis achterlaten want dan organiseren we een andere sportieve activiteit. We houden het chill, plezant en vooral ook met voldoende drankjes en knabbeltjes in de buurt. Gewoon meedoen is belangrijker dan winnen. De deelname is steeds helemaal gratis, voor iedereen! 🙌

‘s Avonds laten we ook nog de kolen gloeien en de kurken knallen! Zin om die avond gezellig mee jouw voetjes onder onze tafel te schuiven? Schrijf je dan zeker tijdig in voor onze BBQ en reserveer jouw plaatsje(s)!

ZATERDAG 29 juni 2024

't Geestje, Zandloperstraat 83, 9030 Gent

Croquet

• vanaf 14u00 t.e.m. 18u00
• inschrijven vereist
• gratis

Barbecue

• aperitief vanaf 18u30 / diner vanaf 19u30
• inschrijven vereist
• betalend

Croquet-toernooi

we spelen een spel vandaag

verloop

We maken er een mini-croquet-toernooi van. Geen vaste teams, geen vaste tegenstanders … bij elke ronde loten we alles opnieuw!

Moet je even wachten aan de kant omdat het niet uitkomt? Ook dan zorgen we voor een leuke alternatieve bezigheid!
Neen, niet afwassen …

Deelname

Kom je alleen? Samen met jouw favoriete clubbuddy? Samen met de vriend(in)? Of liever met iemand van je familie erbij?
Alles kan, alles mag!

Op voorhand inschrijven via het formulier onderaan deze pagina is vereist. De schema’s worden door ons op voorhand opgemaakt.

Als het regent

Indoor croquet is helaas geen optie. Werkt het weer ons echt tegen? Dan verhuizen we naar binnen en staan er een aantal toffe gezelschapsspelletjes te wachten.

Alleen in het uitzonderlijke geval dat het de hele dag zou regenen, kan er beslist worden de middagactiviteit af te lassen.

Barbecue

wat staat er op het menu

Clubleden

€20 p.p.

Wat is er inbegrepen?
– aperitief
– hoofdgerecht
– dessert
– alle drankjes

🌱 vegetarische opties beschikbaar!
Niet-leden

€25 p.p.

Wat is er inbegrepen?
– aperitief
– hoofdgerecht
– dessert
– alle drankjes

🌱 vegetarische opties beschikbaar!
Kinderen

korting van €5 p.p.

Voorwaarden?
Geboren in/na 2012? Dan betaal je minder!
Kinderen t.e.m. 12 jaar hebben recht op een kleine korting.

Extra woordje uitleg

vraag en antwoord

Ja! Speel je in de namiddag (14u – 18u) mee tijdens onze activiteit? Dan moet je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. De wedstrijdschema’s worden op voorhand opgemaakt.

Kom je in de namiddag (14u – 18u) supporteren of wat chillen op het terrein? Dan hoef je uiteraard niet in te schrijven. Gewoon spontaan afkomen is de boodschap!

Ja! Wil je ‘s avonds mee-eten tijdens onze barbecue? Dan moet je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Van zodra we ook de betaling ontvangen, reserveren we jouw plaats(en) bij onze barbecue! Zo weten wij met zekerheid hoeveel mensen er die avond hun voetjes onder onze tafel schuiven.

Zeker niet! Iedereen is welkom. Jong, oud, lid van onze club of niet: je speelt, kijkt en/of eet gewoon mee als je daar zin in hebt (mits inschrijving op voorhand voor onze middagactiviteit en/of barbecue uiteraard). De enige voorwaarde is dat je samen met iemand van onze club komt!

Beide scenario’s zijn goed! Extra mensen meebrengen mag altijd en waarderen we gigantisch! #thanks

‘t Geestje, Zandloperstraat 83, 9030 Mariakerke

🚲 Je fiets kan je op het terrein parkeren.

🚘 Auto’s zijn absoluut niet toegelaten op het terrein. Er zijn meerdere mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt:
– Zandloperstraat (naast het kerkhof)
– Kerkhofstraat (naast het kerkhof)
– René van de Puttestraat
– Aloïs Van de Vyverstraat

🚍 De halte “Mariakerke Claeysplein” ligt op 350m wandelafstand van het terrein. Voor meer informatie: De Lijn.

🚻 Toilet: aanwezig, gratis!

🚿 Douche: niet aanwezig.

👙 Kleedkamer: niet aanwezig.

Nein! Doet het niet! Maar mocht dat toch het geval zijn, dan houden een paar druppeltjes water ons ook niet tegen. Alleen in het uitzonderlijke geval dat het de hele dag zou regenen, kan er beslist worden de middagactiviteit af te lassen.

Onze barbecue gaat altijd door! Er zijn ter plaatse voldoende overdekte alternatieven voorzien.

Inschrijven voor onze barbecue kan t.e.m. dinsdag 25 juni 2024 (23u59).

Misschien … maar de kans dat het kan of lukt is eerder klein, zekerheid heb je dus niet. Check sowieso best eerst even bij ons wat de mogelijkheden zijn. Een groot deel wordt namelijk op voorhand klaargemaakt i.f.v. de reservaties. Veel “extra” is er hierdoor niet.

Wil je zeker zijn dat er ook voor jou een goed gevuld bord beschikbaar is? Dan schrijf je best op voorhand in via onze website.

Inschrijven

Schuif je voetjes mee onder tafel

Contactpersoon

Laat ons jouw plannen weten!