Training

tijd om jezelf te verbeteren

Op zoek naar een training die bij jouw niveau past? Elk seizoen organiseert onze badmintonclub lessenreeksen voor zowel beginners tot gevorderde spelers.

Gespreid doorheen het seizoen staat er in principe steeds twee keer een ‘Start 2 Badminton’ lessenreeks, één basistraining en één competitietraining op onze agenda.

Weet je niet direct wat te kiezen? Aarzel niet om ons te contacteren per e-mail, of het gewoon live te bespreken tijdens een gratis try-out.

lessenreeksen

alle opties tijdens een badmintonseizoen

de eerste stap

Start 2 Badminton

Onze Start 2 Badminton lessenreeks staat volledig in het kader van de basistechnieken: de correcte spelregels, het aanleren van de basisslagen in het badminton (op een speelse manier) en een kleine dosis “tactiek in het dubbelspel”.

Een korte reeks (±5 lessen), ideaal voor beginnende spelers die hun techniek vanaf 0 willen opbouwen.

ℹ️ Deze lessenreeks kan gevolgd worden door iedereen, lid van onze badmintonclub hoef je hiervoor niet te zijn.

de volgende stap

Basistraining

De basistraining is de volgende stap na “Start 2 Badminton”. In deze lessenreeks focussen we verder op o.a. het voetenwerk en een juiste slagtechniek.

Een langere reeks (±10 lessen), ideaal voor recreatieve badmintonspelers met een zekere basiskennis van het spelverloop.

ℹ️ Deze lessenreeks kan alleen gevolgd worden door leden van 4Ghent BC  (met een actief “all-in” lidmaatschap voor een volledig seizoen).

de laatste stap

Competitietraining

In deze reeks verfijnen we het voetenwerk en de basisslagen (zowel onderhands als bovenhands). We gaan ook dieper in op enkele geavanceerde slagen (zoals hold-hit en schijnslagen). Dit alles met het oog op het winnen van wedstrijden en om de competitiedrang te versterken!

Onze meest intensieve reeks (±10 lessen), ideaal voor zowel recreatieve als competitieve badmintonspelers met een behoorlijke kennis van het spelverloop en de basistechnieken. Ondanks de naam is deze reeks dus zeker niet beperkt tot alleen competitiespelers.

ℹ️ Deze lessenreeks kan alleen gevolgd worden door leden van 4Ghent BC  (met een actief “all-in” lidmaatschap voor een volledig seizoen).

Mailinglijst

wij houden jou voortaan op de hoogte

Je bent nog geen lid van 4Ghent BC en wil voortaan ook op de hoogte blijven over iets dat onze club organiseert? Schrijf je in op de mailinglijst en je ontvangt onze updates automatisch als eerste, samen met onze clubleden.

📧 We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend voor de door jou geselecteerde topics. #nospam