lid worden

van onze procedure hoef je nog niet te zweten

Tof dat je overweegt om lid te worden bij onze badmintonclub! ๐Ÿ™Œ

Aansluiten kan je eigenlijk op elk moment in het seizoen. We hebben ongetwijfeld een lidmaatschapsformule die perfect bij jou past.
Weet je niet direct wat te kiezen? Aarzel niet om ons te contacterenย per e-mail, of het gewoon live te bespreken tijdens een gratis try-out.

Was je nog nooit, of meer dan 2 jaar geleden, lid bij onze club?
Maak dan gebruik van het formulier onderaan deze pagina om in te schrijven.

Was je minder dan 2 jaar geleden lid bij onze club?
Dan zit je nog in onze database! Jouw lidmaatschap kan je gemakkelijk opnieuw activeren via de ledenzone.

Werkwijze

Voor je het weet sta je bij ons op het veld

wat je zelf moet doen

1. Registreren

Schrijf je in via onderstaand formulier en bezorg ons de nodige gegevens. Je ontvangt automatisch een duplicaat van jouw inschrijving per e-mail.

2. Betalen

Betaal het lidgeld in functie van jouw uitgekozen type lidmaatschap. Alle details hiervoor staan vermeld in jouw inschrijvings-e-mail.

3. Badminton

Werd jouw registratie verstuurd en het lidgeld betaald? Dan mag je direct komen badmintonnen! Je hoeft niet te wachten op een (extra) bevestiging van ons.

wat wij achter de schermen doen

4. Opvolging

Hebben we zowel jouw inschrijvingsformulier, alsook de betaling van het lidgeld ontvangen? Dan regelen wij achter de schermen alle administratie!

5. administratie

We maken jouw account aan in onze ledenzone, sluiten je aan bij Badminton Vlaanderen en zorgen ervoor dat je verzekerd bent.
Dit kan gemakkelijk 5 ร  8 werkdagen in beslag nemen.

6. Bevestiging

Van zodra alles werd verwerkt, ontvang je van ons een officiรซle bevestiging per e-mail (inclusief jouw lidnummer en logingegevens voor onze ledenzone).

voor het geval je ondeugend bent

#. er ontbreekt iets

Zorg ervoor dat jouw lidmaatschap 100% in orde is vรณรณr je de eerste keer bij ons komt badmintonnen.
Hebben we geen betaling of registratie als nieuw lid ontvangen? Dan ben je o.a. niet verzekerd of weten wij helemaal niet wie je bent.

Kom je echter toch al badmintonnen? Dan sturen we jou die dag opnieuw naar huis om eerst alles in orde te brengen.

Best vervelend voor ons …
vooral onhandig voor jou!

inschrijven

bezorg ons al jouw gegevens

We moeten als club deze indeling respecteren bij het extern registreren van onze spelers bij Badminton Vlaanderen. Hierdoor zijn de opties in ons formulier helaas beperkt.

โš ๏ธ Dit e-mailadres wordt gebruikt om een individuele account aan te maken op onze website en clubshop. Schrijf je een zoon, dochter, familielid of partner in? Zorg ervoor dat elke ingeschreven persoon een uniek e-mailadres heeft.

Volledig seizoen = vanaf 1 augustus t.e.m. 31 juli.
Half seizoen = vanaf 1 januari t.e.m. 31 juli.
Per maand = vanaf datum inschrijving t.e.m. + exact X maand(en).
Competitie = steeds een volledig seizoen.
0,00 €
Hou je zeker niet in en kruis zoveel vakjes aan als je wil. Geen paniek, je schrijft je hiermee niet in voor een training, toernooi of competitie. We willen alleen even weten waar je (eventueel) in geรฏnteresseerd bent. No strings attached!

๐Ÿ’ฐ Ben je tijdens jouw lidmaatschapperiode bij 4Ghent BC ook lid van een andere badmintonclub (en door hen gedurende dezelfde periode ingeschreven bij Badminton Vlaanderen)? Dan krijg je van ons een korting van โ‚ฌ10 op het lidgeld. Blijkt alles correct te zijn, dan storten wij die centjes terug naar jou op het einde van het seizoen (juni)!