Nice to see you're here, now come play with us!

Toss a coin to our club

Lidgeld

Het lidmaatschap bij 4Ghent Badmintonclub omvat niet enkel toegang tot de terreinen tijdens onze vrije speelmomenten, jouw verzekering en het lidmaatschap bij Badminton Vlaanderen en PBO, maar ook verschillende extra clubactiviteiten (interne toernooien, quiz, nieuwjaarsreceptie, trainingen, seizoensafsluiter,…).

weetjes

Jouw lidmaatschap kan nóg goedkoper worden

Korting

Ben je reeds lid van een andere badmintonclub en door hen ingeschreven bij Badminton Vlaanderen? Wil je datzelfde seizoen ook bij ons recreatief spelen als tweede club? Dan krijg je een korting van €10 op het lidgeld.

Bezorg ons bij het inschrijven de gegevens van de club waarbij je al lid bent en jouw lidnummer (Badminton Vlaanderen). Blijkt alles correct te zijn, dan storten wij wat centjes terug naar jou op het einde van het seizoen!

Tegemoetkoming ziekenfonds

Verschillende ziekenfondsen moedigen bewegen en sporten aan! Als extra motivatie betalen ze dan ook vaak een deel van het lidgeld bij een sportclub terug.

Wij bezorgen elk lid van 4Ghent Badmintonclub hiervoor automatisch een attest. Deze worden eind oktober, eind februari of eind juli door ons opgemaakt. Afhankelijk van het moment waarop je lid werd van onze club, ontvang je het automatisch per e-mail in de eerstvolgende periode.

Recreant: all-in

Volledig seizoen

€85

Half seizoen

€55

Per maand

€10

+ €20 activatiekost

Recreant: sunday only

Volledig seizoen

€40

Half seizoen

€30

Toernooi- / Competitiespeler

Toernooien

€110

Comp. 1 discipline

€120

Comp. 2 disciplines

€130