Inschrijven competitie (seizoen 2023-2024)

Het is alweer zover: tijd om in te schrijven voor het competitieseizoen 2023-2024! Dat kan vanaf vandaag t.e.m. vrijdag 31/03/2023.

Zin om volgend seizoen competitie te spelen bij onze club? Schrijf je dan snel in via het formulier op onze website (linkje iets lager… ⬇️)!

💪 Competitie is eigenlijk gewoon ‘meer …’

Meer badminton spelen, meer tegenstanders, meer vriendjes, meer tactiek, meer vaardigheden, meer drank en eten (want ook dát hoort erbij na de wedstrijd) en in het algemeen… gewoon nog meer sfeer! Meer stress zeg je? Niet nodig… ’t is nog altijd gewoon voor de fun hé, maar dan met wat punten en rankings erbij.

Kan je je niet 100% engageren, maar heb je zin om af en toe in te springen waar nodig? Weet dan dat je je ook als reservespeler kan opgeven.

🔗 The online place(s) to be

  • Inschrijven competitie volgend seizoen? Via deze pagina: inschrijven.

📅 Save the date(s)

  • 31/03/2023 (vrijdag) om middernacht: deadline inschrijven competitie seizoen 2023-2024
  • 30/03/2023 (donderdag) om 22u00: vergadering ploegkapiteins (alleen PK’s huidig seizoen) @ cafetaria sporthal Bourgoyen
  • 19/04/2023 (woensdag) om 20u00: voorstelling van onze nieuwe competitieploegen @ De Zulle

👩‍✈️ Vergadering ploegkapiteins

Het moment waarop we samenzitten met alle huidige ploegkapiteins. Die avond bespreken we alle bestaande ploegen en verzamelen we feedback van onze PK’s. M.a.w.: hoe heb jij als ploegkapitein het huidige seizoen (2022-2023) ervaren?

🎁 Voorstelling competitieploegen

Het moment waarop we onze volledige puzzel uit de doeken doen, alle ploegen voor het nieuwe seizoen aan jou voorstellen, alles uitgebreid bespreken en eventuele vragen verduidelijken. Speel je volgend seizoen competitie? Dan wordt jouw aanwezigheid op deze voorstelling in principe verwacht.

🚫 Je speelt dit seizoen competitie, maar stopt volgend seizoen?

Well, that sucks! Kan altijd gebeuren natuurlijk en uiteraard alle begrip. Maar laat ons a.u.b. jouw beslissing ook weten via hetzelfde formulier op onze website (linkje iets hoger… ⬆️). Zo is het direct duidelijk voor iedereen & zijn er geen misverstanden!

🤔 Heb je nog bijkomende vragen?

Contacteer ons gerust rechtstreeks, of stel ze via het online contactformulier op onze website. We helpen je graag verder.

We hopen alvast dat jij ook dit seizoen (opnieuw) van de partij bent!

Photo by Master1305 from Freepik