Clubupdate september 2022

De zomervakantie is nog maar net voorbij en onze veldjes beginnen terug gezellig vol te lopen. Dat zien we uiteraard graag! 🤩 Er staat alvast heel wat op de planning voor het nieuwe badmintonseizoen. Klaar voor een nieuwe update? Here we go!

Clubkledij passen

Speel je dit jaar voor het eerst competitie bij onze club? Of is jouw huidige cluboutfit ondertussen eerder grijs dan wit en/of dringend aan vervanging toe? Dan kan je binnenkort bij Leander terecht! Je vindt hem met een ruime selectie paskledij in het midden van onze zaal op 6 verschillende data:

 • ma. 05/09/2022 (20u-21u)
 • ma. 12/09/2022 (20u-21u)
 • do. 15/09/2022 (20u-21u)
 • ma. 19/09/2022 (20u-21u)
 • do. 22/09/2022 (20u-21u)
 • zo. 25/09/2022 (16u-17u)

🤢 Bezwete lijfjes houden we liever uit de kledij. Items passen kan alleen vóór je badminton speelt! #nooffence

⚠️ Voor competitiespelers is de clubkledij verplicht (T-shirt of polo), voor recreanten is de aankoop uiteraard volledig vrijblijvend!

ℹ️ Voor bestellingen, jouw kortingscode en extra details: clubkledij 22-23


Yonex Belgian International 2022

Vanaf woensdag 14/09/2022 t.e.m. zaterdag 17/09/2022 kan je in de Sportoase Philipssite (Leuven) weer terecht voor de Yonex Belgian International.

Als supporter krijg je er 4 dagen lang de kans om de badmintonsport in België op een hoog niveau te beleven en kennis te maken met verschillende Belgische en internationale topspelers.

ℹ️ Lees meer: YBI22


We are hiring!

Van extra speelmomenten tot meer trainingen en activiteiten, onze club groeit volop! We zijn ambitieus, want daar stopt het wat ons betreft (nog) niet … We zoeken dan ook volop mensen met goesting om ons te helpen.

👩‍🎨 Grafische allrounder
Je wordt helemaal wild van branding en het zelf creëren van online/offline artwork dat er grafisch perfect uitziet.

👨‍👩‍👧‍👦 People person
Ook naast het veld ben je helemaal in je nopjes! Je sociale vaardigheden zijn van een ander niveau: je kan nieuwe mensen zich in een mum van tijd thuis laten voelen en bent zonder twijfel de beste stem om onze recreanten te vertegenwoordigen.

👩‍💻 Planningswizard
Je bent een organisatietalent en houdt van puzzelen. Excellekes opstellen, planningen maken en verschillende afdelingen binnen én buiten onze organisatie met elkaar verbinden? Piece of cake!

🙋‍♀️ Girl power
Je bent een rasechte power lady en wil jouw schouders onder onze club zetten! Je staat mee aan het roer en draagt op regelmatige basis je eigen steentje bij. Zo zijn onze vele dames in de club ook beter vertegenwoordigd binnen het bestuur.

Herken jij jezelf in 1 (of meerdere) van bovenstaande profielen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team? Contacteer ons als de bliksem en laat vóór 20 september 2022 weten waarom jij de perfecte kandidaat bent!


Onze kalender

De place to be voor alles wat met onze club te maken heeft.

Wat is nieuw?

 • Wil je een live overzicht, rechtstreeks in je agenda op jouw telefoon of pc? Voortaan kan het! Er werd een extra knop toegevoegd aan onze kalender (onderaan) waarmee je kan abonneren & zo ook automatisch alle aanpassingen ontvangt.
 • Staat er een * vermeld naast een agenda-item? Dan is er die dag iets speciaal aan de hand: andere locatie, afwijkende timing, … De exacte reden lees je steeds in de omschrijving.
 • Wil je weten hoeveel plaats er op een specifieke dag is voor vrij spel? Dat kan je gemakkelijk zelf uitrekenen! We beschikken normaal altijd over 12 velden (tenzij anders vermeld). Per competitieploeg die thuis speelt voorzien we steeds 2 velden. Voor een training voorzien we 1 volledig zaaldeel (4 velden).

Save the date!


Weetjes

Hoe zit het met …? Enkele van de meestgestelde vragen!

 • Ledenstop: nog niet van toepassing, maar het aantal (nieuwe) inschrijvingen stijgt opnieuw bijzonder snel! #binnenkort
 • 4Fun toernooi: zeker niet afgelast, er werd gewoon nog geen datum vastgelegd (september en oktober zijn al behoorlijk gevuld). #staytuned
 • Zondagen: ook op zondag (16u-19u) proberen we ons aanbod voortaan zo stabiel mogelijk te houden. Gaat er een ander evenement door in sporthal Bourgoyen? Dan reserveerden we dit seizoen geregeld eens een alternatieve locatie. Check onze kalender!
 • Zomerstop: is dit seizoen verleden tijd. Heb je een ‘all-in’ formule? Dan kan je in de maand juli zowel op maandag (20u-22u) als woensdag (20u-22u) badmintonnen @ sporthal Rozebroeken (8 velden), zonder extra kosten!


Tot slot …

Was je lid tijdens het seizoen 2021-2022, maar werd je lidmaatschap (nog) niet verlengd? Dat vinden we zelf best jammer! Maar dan is dit vooral ook de laatste update die je van ons per e-mail ontvangt … 😢 (tot je opnieuw aansluit).

Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder.

See you soon! 🏸

Photo by Freepik