Clubupdate februari 2022

De afgelopen weken was het niet alleen zeer rustig in onze zaal, ook in jouw inbox bleef het van ons uit relatief stil. Die digitale ‘stilte’ doorbreken wij alvast door een stevige nieuwe clubupdate te laten binnenwaaien. 🌪💨


Finetuning van de ‘1 set’-regel

De ‘1 set’-regel was de laatste maanden slechts enkele keren van kracht. In elk geval voldoende voor ons om feedback te verzamelen, te analyseren en wat bij te sturen. We hebben je gehoord!

“Tellen is stom!”, “Er wachten maar euh… 9 mensen.”, “Zo druk is het toch niet?”, etc.
Sommigen waren echt vindingrijk! 😅 #nicetry #sloebers

Zelf tellen hoeft niet meer, dat doen wij vanaf nu. Is het té druk? Dan zetten we voortaan een kegel bovenop de paal in het midden van onze zaal (vlak voor de deuren van deel B).

  • Staat er een kegel bovenop de paal: de ‘1 set’-regel is van kracht. Verlaat het veld direct na het spelen van een set. Easy!
  • Staat er geen kegel bovenop de paal: speel gerust een 2de (of zelfs 3de) set. Verlaat het veld na het uitspelen van je volledige wedstrijd. Chill!

Meer details (en alle andere huisregels) kan je terugvinden op onze website.


Laatste bestelronde clubkledij

Wil je dit seizoen nog stralen op het veld in een nieuwe cluboutfit of wegdromen op de bank in een knusse hoodie? Hoog tijd om te bestellen dan!

Clubkledij bestellen kan via onze clubshop t.e.m. maandag 28/02/2022. De levering wordt voorzien einde maart.

💶 Gebruik de couponcode FIRSTOUTFIT & ontvang €5 korting op jouw eerste aankoop clubkledij.
👕 Ben je niet 100% zeker over de maat of vorm? No stress, gewoon wachten… we voorzien opnieuw pasmodellen in onze zaal bij de start van het volgende seizoen (september 2022).
⚠️ Bestellingen die we ontvangen na maandag 28/02/2022 worden pas in oktober 2022 geleverd.


Intern enkeltoernooi

De deadline voor ons intern enkeltoernooi was in principe vorige donderdag. Maar, geen reden tot paniek, we verlengen dit nog met een weekje. Doe je zelf mee aan het toernooi en heb je nog wedstrijden te spelen? Dan heb je nog tijd t.e.m. donderdag 24 februari 2022 om op zoek te gaan naar jouw tegenstander(s) en de strijd aan te gaan.

Na donderdag 24/02/2022 sluit Tim de voorrondes af en maakt hij de finale speelschema’s op.


Intern dubbeltoernooi

Het concept is eenvoudig: je vormt een team met je favoriete badmintonbuddy uit onze club en gaat samen een hele avond de strijd aan tegen andere duo’s. Hou de datum alvast bij & vrij! 💪

  • Datum: donderdag 19/05/2022
  • Tijd: van 20u00 tot 22u00-ish…
  • Locatie: Sporthal Bourgoyen
  • Voor wie: alle clubleden
  • Kostprijs: gratis

Inschrijven als duo voor dit toernooi zal mogelijk zijn vanaf eind april/begin mei (via onze website of de formulieren in onze zaal). Als de tijd rijp is, bezorgen we jou alle informatie per e-mail!

✅ Ben je lid van onze club met een “Sunday Only” formule, dan mag je uiteraard ook inschrijven en die donderdag deelnemen aan dit toernooi!
⚠️ We gebruiken de volledige zaal voor deze activiteit. Vrij spel zal diezelfde avond helaas niet mogelijk zijn (aangepast in onze kalender).


Weetjes

Hoe zit het met…? Enkele van de meestgestelde vragen!

  • Ledenstop: nog altijd van toepassing! Direct lid worden van de club kan momenteel alleen met de Sunday Only formule. Voor alle andere formules werken we nog steeds met een wachtlijst.
  • Wachtlijst: rond kerst lieten we een beperkt aantal mensen op deze lijst toe om lid te worden van de club (voor een half seizoen). De wachtlijst is verder nog steeds van kracht & allesbehalve leeg.
  • Gratis try-out: voorlopig alleen mogelijk op zondagen. Registreren via de website is altijd verplicht. We love new people, really! Maar nodig je vriendjes uit zonder registratie, op de verkeerde dag of beide? Dan zal die terug naar huis gestuurd worden. 🤷‍♂️ #zonderpardon


Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder.

Tot binnenkort! 🏸

Photo by Dziana Hasanbekava from Pexels