Badminton vanaf donderdag 10 juni 2021

We hebben er lang op moeten wachten, maar deze ochtend kregen we eindelijk ook de bevestiging van Stad Gent: vanaf woensdag 9 juni 2021 mag er opnieuw gebadmintond worden. Concreet voor 4Ghent BC: onze speelmomenten zijn vanaf donderdag 10 juni 2021 opnieuw beschikbaar. Reserveer vandaag reeds een plekje en haal alvast jouw racket van onder het stof!

Hoe verlopen de speelmomenten bij onze club in juni?

Er kan zowel dubbelspel (2 vs. 2) alsook enkelspel (1 vs. 1) gespeeld worden. Ook al mogen we opnieuw badmintonnen, toch zijn er nog enkele beperkingen van kracht:

  • Reserveren is nog steeds verplicht.
  • Er worden max. 50 personen per speelmoment toegelaten.
  • De kleedkamers blijven gesloten. Omkleden & douchen doe je thuis.

Waar moet je extra rekening mee houden tijdens het reserveren?

  • De reservatiemodule toont de beschikbare data 1 week op voorhand (vanaf middernacht).
  • Iedereen mag op voorhand slechts 1 “vrij spel”-moment op een weekdag (maandag of donderdag) in eenzelfde week reserveren.
  • Wil je nog een tweede weekdag (in dezelfde week) komen spelen? Dat kan, maar wacht dan met het maken van jouw tweede reservatie tot 24u voor aanvang van dat speelmoment.
  • Maak je toch te vroeg een tweede reservatie in dezelfde week? Deze wordt geannuleerd. Je zal vriendelijk verzocht worden te wachten tot de laatste 24u voor aanvang van het tweede speelmoment.
  • Mistakes happen, maar stellen we vast dat iemand consequent meerdere “vrij spel”-momenten op voorhand reserveert, dan kunnen we als club niet anders dan optreden. De plaatsen zijn nu eenmaal beperkt.
  • Onze extra “vrij spel”-momenten op zondag mag je op elk moment reserveren, los van andere gemaakte reservaties in dezelfde week.
  • Je hebt gereserveerd, maar kan er toch niet geraken? Laat het ons zeker weten! Het zou zonde zijn dat je een plaats verloren laat gaan.

Waar vind ik een overzicht van de huidige C19 richtlijnen?

De huidige algemene richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn uiteraard ook nog steeds van kracht. We rekenen hiervoor op jullie gezond verstand om dit in deze bijzondere tijden nog steeds correct op te volgen.

Je kan alle richtlijnen nalezen op onze website: C19 – richtlijnen.


Hoe kan ik reserveren?

Via onze website: C19 – reserveren.


We kijken er alvast naar uit jullie binnenkort weer op het badmintonterrein te verwelkomen.

Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder.

Tot snel! 🏸