Start nieuw seizoen 2020-2021

Het is hoog tijd om jouw alarm op maandag en donderdag weer in te stellen op 20u00, want over 4 dagen is het alweer zover: we kunnen opnieuw gaan badmintonnen in de sporthal Bourgoyen vanaf maandag 03/08/2020!

Begin van een nieuw seizoen
Na een kleine zomerstop moet er door jou beslist worden of je tijdens het nieuwe seizoen (2020-2021) bij 4Ghent Badmintonclub blijft spelen. Spannend! Wij hopen alvast van wel.

In het verleden gingen de maanden juli en augustus traditioneel gepaard met het betalen van het lidgeld vóór je opnieuw kwam spelen. Voortaan vragen we echter ook om via het formulier op onze website de verlenging van jouw lidmaatschap te bevestigen.

Het formulier om te registreren en bijkomende informatie kan je terugvinden op deze pagina: verlengen lidmaatschap.

Covid-19 maatregelen
We zijn nog niet van het coronavirus af en moeten er nog steeds rekening mee houden. Wil je badminton komen spelen? Dan moet je nog steeds een plaatsje reserveren via onze website. Dit kan voortaan individueel, tot max. 50 personen per avond.

Een gedetailleerd overzicht van de huidige richtlijnen & het online reservatieformulier vind je hier op onze website terug: C19-reservatie.

Vragen? Contacteer ons dan gerust rechtstreeks via het contactformulier.

Tot binnenkort! ?

Photo by Stas Knop from Pexels