Het is zover! Het is lang stil geweest rond badminton, maar we mogen nu eindelijk weer opstarten. De zaal is terug open en indoor sporten mag opnieuw. Toch moeten we met z’n allen nog steeds een aantal richtlijnen en veiligheidsregels respecteren.

Wat betekent dit voor jou? Houd rekening met het volgende wanneer je komt spelen:

  • Vanaf maandag 08/06/2020 kan een beperkt aantal mensen terug spelen: max. 8 personen per deel (A/B/C) in onze zaal.
  • Jouw plaats moet individueel vooraf gereserveerd worden via de 4Ghent- website. Dit is steeds mogelijk vanaf 2 dagen voor aanvang van een nieuw speelmoment.
  • We werken met 2 tijdsloten (20u00-21u20 of 21u30-22u50).
  • Alleen enkelspel, geen dubbels (tenzij je samenspeelt met iemand die op hetzelfde moment gereserveerd heeft én deel uitmaakt van jouw eigen bubbel).
  • Betreed en verlaat de zaal steeds via de zijdeuren, niet de dubbele deuren naast het onthaal.
  • Kom je binnen, ga dan steeds naar het verst beschikbare zaaldeel (C, B of A) en begin te spelen op het verste vrije veldje.
  • Als je in het eerste tijdslot speelt, dan vragen we je om te stoppen om 21u20 stipt (ongeacht de stand) en zo vermenging met de volgende shift te beperken.
  • Douchen doe je thuis en niet in de sporthal. De kleedkamers zijn gesloten.
  • Kom niet met jouw sportschoenen aan van buitenaf naar binnen. Doe deze pas aan in de zaal.

De huidige algemene richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn uiteraard ook nog steeds van kracht. We rekenen hiervoor op jullie gezond verstand om dit in deze bijzondere tijden correct op te volgen. Door een speelmoment bij te wonen neem je de verantwoordelijkheid voor een mogelijke blootstelling aan Covid-19 op jou. 4Ghent Badmintonclub is niet verantwoordelijk als 1 van haar leden tijdens een speelmoment besmet geraakt door het coronavirus.

Indien de richtlijnen van de federatie meer mogelijk maken dan wat wij momenteel hebben voorzien, dan zullen we direct de nodige aanpassingen doorvoeren en communiceren.

Je kan alle richtlijnen steeds nalezen op onze website: C19-richtlijnen.
Reserveren doe je hier: C19-reservatie (en kan steeds vanaf 2 dagen voor aanvang van elk nieuw speelmoment).

Heb je nog bijkomende vragen, contacteer ons gerust rechtstreeks per e-mail.