Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht

Intern Enkeltoernooi

Elk jaar organiseren we een intern enkeltoernooi om een extra uitdaging te voorzien voor iedereen die daar zin in heeft! De bedoeling is steeds om nieuwe mensen/tegenstanders te leren kennen, een uitdaging te vormen voor de hongerige fysieke beesten onder ons en uiteraard om zoveel mogelijk plezier te maken!

Inschrijvingen (2019-2020): gesloten!
Voorrondes (2019-2020): loting online, wedstrijden bezig, af te ronden voor 20/02/2020.

Hoe werkt het juist?

Het intern enkeltoernooi start begin november, loopt tot eind mei en wordt altijd gespeeld tijdens de normale speeluren (maandag en/of donderdag 20u-23u). Het overzicht van de verschillende reeksen & spelers ligt in die periode steeds op de tafel aan de zijkant van onze zaal. Verder is het aan jou om de juiste tegenstander(s) aan te spreken, de match op het veld uit te vechten en daarna de scores op het wedstrijdblad in te vullen om het toernooi draaiende te houden.

Intern enkeltoernooi: mannen (competitie) (poule)De winnaars gaan naar de A-reeks (knock-out)
De verliezers gaan naar de B-reeks (knock-out)
Intern enkeltoernooi: mannen (recreant) (poule)De winnaars gaan naar de C-reeks (knock-out)
De verliezers gaan naar de D-reeks (knock-out)
Intern enkeltoernooi: vrouwen (recreant + competitie) (poule)De winnaars gaan naar de E-reeks (knock-out)
De verliezers gaan naar de F-reeks (knock-out)
  • Poule: Bij het poulesysteem worden alle deelnemers verdeeld in groepen. Elke deelnemer speelt dan één keer tegen elke andere deelnemers uit dezelfde poule. Afhankelijk van het behaalde eindresultaat gaat de ene helft naar de A/C/E-reeks, de andere helft naar de B/D/F-reeks.
  • Knock-out: Bij het knock-outsysteem of systeem met rechtstreekse uitschakeling worden alle deelnemers aan een andere deelnemer gekoppeld. De winnaar van de wedstrijd gaat door naar de volgende ronde en voor de verliezer is het toernooi voorbij.

Wat zit er in voor jou?

Het plezier om eens te enkelen tegen iemand die je nog niet kende? De eer om te winnen? Maar ok… voor niets gaat de zon op! De winnaars van elke knock-out reeks krijgen als beloning €5 korting voor onze seizoensafsluiter/BBQ en zullen tevens op deze activiteit gehuldigd worden!

Belangrijke voorwaarde?

We vragen alle deelnemers om voldoende (een 3-tal keer per maand) aanwezig te zijn op de speelavonden. Blijft iemand te lang “vermist” en worden er geen wedstrijden gespeeld, dan is diskwalificatie voor die persoon mogelijk!

Are you up for the challenge?

Zin om mee te doen aan het intern enkeltoernooi? Inschrijven kan gemakkelijk via onderstaand formulier of rechtstreeks op het inschrijvingsblad aanwezig in de zaal tijdens onze speelmomenten.

inschrijven voor het intern enkeltoernooi

Dit formulier is niet actief.

Ook naast het badmintonterrein staan we klaar voor jou

Contacteer ons