Nieuwe clubkledij & compensatie lidgeld

Hopelijk kijk jij ook uit naar het moment waarop we ons geliefkoosde parket opnieuw mogen betreden! Een concrete datum hebben we helaas nog niet. We wachten hiervoor geduldig verder nieuws af. Toch zaten we achter de schermen niet stil, integendeel! Hoog tijd dus om de stilte te doorbreken met enkele updates.


Nieuwe clubkledij

Fabrikanten van sportkleding, sportwinkels en drukkers bleven de afgelopen periode gelukkig open. Dit liet ons toe om op zoek te gaan naar een nieuwe cluboutfit voor volgend(e) seizoen(en).

Een merk en design hebben we alvast gevonden. Over de exacte kleurencombinatie is er nog wat twijfel… en dat is waar jij erbij komt in dit verhaal, want we willen ook graag jouw mening horen!

Bezorg ons jouw voorkeur via het formulier op onze website: clubkledij. Dit kan nog t.e.m. woensdag 31 maart 2021.

Meer informatie over de nieuwe clubkledij volgt in de komende maanden!


Compensatie lidgeld

Het huidige seizoen valt allesbehalve normaal te noemen. Veel van onze vrije speelmomenten en competitiewedstrijden vielen weg, evenementen konden niet doorgaan, … De lijst met zaken die dit seizoen een financiële impact hebben op onze clubwerking is lang (zowel positief als negatief).

  • Wat staat er al vast? We voorzien dit jaar een financiële tegemoetkoming voor onze leden. Daar mag je op rekenen!
  • Wat staat er nog niet vast? Het exacte bedrag, de praktische uitwerking en de exacte datum waarop we dit zullen aankondigen.

Ook al kunnen we momenteel niet spelen, ons seizoen is nog volop bezig (van 01/08 t.e.m. 30/06). We wachten daarom de komende periode even af. Alleen op die manier krijgen we een totaalbeeld van het volledige seizoen en moeten we maar één keer de rekening opmaken en de compensaties verwerken.

Meer informatie over deze tegemoetkoming volgt daarom op het einde van het seizoen (eind juni, begin juli).


Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder!

Hou jullie goed en hopelijk tot snel!

Photo by wayhomestudio on freepik