Wil je lid worden bij 4GHENT?

  1. In het menu “Club-info” op onze site vind je meer informatie over de werking van onze club, onze speelmomenten, het bestuur enzovoort. Wij spelen elke maandag en donderdag van 20:00 tot 23:00uur in sporthal Bourgoyen in Gent (Mariakerke).
  2. Nieuwe leden mogen twee keer gratis komen spelen. Aarzel niet om tijdens een van deze avonden iemand van het bestuur aan te spreken voor meer info! Spreek ook gerust andere leden aan om samen een spelletje te spelen! Het is de bedoeling dat je tijdens de speelavond volgende algemene regels in acht neemt.
  3. De badminton microbe te pakken? Als je wilt blijven spelen, kun je je nu echt inschrijven. Natuurlijk betaal je ook direct het lidgeld. Doe dit allemaal zo snel mogelijk, zodat je officieel aangesloten bent bij de club en in orde bent met de verzekering.
  4. Op de Lidgeld pagina vind je terug hoe je het lidgeld kunt betalen. Voor recreatieve spelers is dit 75 euro per seizoen, voor competitiespelers is dit 110 of 120 euro.
  5. Van informatie voorzien? Lidgeld betaald? Vergeet niet (als je dit nog niet gedaan hebt) om je gegevens door te geven zodat we je kunnen inschrijven! Vul onderstaand formulier in.
  6. Ben je pas verhuisd en/of zijn je gegevens niet meer up to date? Vul eveneens het formulier in!
  7. Welkom bij 4GHENT!
De gegevens op deze pagina zijn noodzakelijk om je aan te melden als nieuw lid bij Badmintonclub 4Ghent en Badminton Vlaanderen. Deze gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. Je emailadres zal gebruikt worden voor sporadische emails over clubactiviteiten.