Inschrijvingen competitie seizoen 2021-2022

Ook al moeten we nog even wachten om opnieuw te mogen badmintonnen, toch moeten/mogen we stilaan beginnen denken aan het volgende competitieseizoen. Net als de voorbije jaren, horen we graag eerst jouw feedback voor we beginnen puzzelen met de samenstelling van onze verschillende competitieploegen.

Wil je competitie spelen tijdens het seizoen 2021-2022?

Vul dan het formulier op onze website zo snel mogelijk in. Dit kan nog t.e.m. woensdag 31 maart 2021*.

* Hebben we na deze datum geen inschrijving van jou ontvangen, dan gaan we er automatisch vanuit dat je geen competitie (meer) wil spelen bij 4Ghent BC tijdens het seizoen 2021-2022.


Wat is het verschil tussen een vaste speler en een invaller?

  • Als vaste speler heb je een vaste plaats binnen de ploeg & sta je bij elke ontmoeting in principe standaard op de planning om te spelen.
  • Als reservespeler val je alleen in bij de ontmoetingen waarvoor er te weinig vaste spelers van jouw ploeg beschikbaar zijn. Hoeveel je speelt (of niet), is daar volledig afhankelijk van en kan variëren van 0 keer tot elke wedstrijd.

Wil je ploegkapitein worden van een team?

Dat kan! We zijn altijd op zoek naar extra, gemotiveerde ploegkapiteins**. Aarzel dus zeker niet om je ook hiervoor via hetzelfde formulier kandidaat te stellen.

** We verwachten wel dat je vóór de start van het nieuwe seizoen ook wedstrijdleider bent (waarvoor een opleiding van 1 dag gevolgd moet worden, locatie & datum n.t.b.).


Wordt er dit jaar opnieuw een vergadering met de ploegkapiteins voorzien?

Ja, van zodra de inschrijvingsperiode voorbij is. Hoe, waar en wanneer deze dit jaar exact zal doorgaan communiceren we later, afhankelijk van de C19-situatie.


Wanneer worden de nieuwe teams voorgesteld?

Tijdens de competitievoorstelling. Hoe, waar en wanneer deze dit jaar exact zal doorgaan communiceren we later, afhankelijk van de C19-situatie.


“The needs of the many outweigh the needs of the few…”

We streven er steeds naar zoveel mogelijk rekening te houden met ieders voorkeur, maar kunnen daarbij (helaas) niet garanderen dat elke individuele voorkeur ook realiteit wordt. Uiteindelijk moet de volledige puzzel van alle verschillende teams ook kloppen.


Wij kijken er in elk geval al naar uit om ook het nieuwe seizoen 2021-2022 in te vullen met TOP matchen & de bijhorende overwinningen! 🏆

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder!