Geen wijzigingen door corona, wel een nieuw bestuur voor 4Ghent BC!

Afgelopen vrijdag keken we niet alleen vol spanning uit naar het Overlegcomité en de nieuwe coronamaatregelen. ’s Avonds stond ook de (online) Algemene Vergadering van onze club nog op de agenda. Hoog tijd dus voor een nieuwe update!

Covid-19

Oef! Voorlopig blijven onze “vrij spel”-momenten ongewijzigd. Ook al geldt sinds vrijdag 23 oktober 2020 alarmfase 4 in Vlaanderen, de nieuwe regels i.v.m. sport hebben geen verdere impact op onze club. Het volgende blijft dus gelden:

  • 18 jaar of ouder (°2002 of vroeger)? Altijd 1,5m afstand bewaren!
  • Competitiewedstrijden zijn niet toegelaten.
  • Kleedkamers en douches blijven gesloten.

Ondanks de algemeen verstrengde maatregelen kunnen we dus gewoon verder met ons huidige reservatiesysteem (alleen enkelspel & tijdslots van 90 minuten). We rekenen op jou om ook ter plaatse steeds alle richtlijnen in deze bijzondere tijden correct op te volgen!

Alarmfase 4 is in principe afgekondigd t.e.m. 19 november, maar wordt continu geëvalueerd. De richtlijnen kunnen dus ten allen tijde aangepast worden.

Een nieuw bestuur

Tijdens de Algemene Vergadering werden de 6 “nieuwe” kandidaat bestuursleden allemaal unaniem (her)verkozen. Sinds vrijdag heeft onze club dus een nieuw bestuur. Voortaan zal het reilen en zeilen van de club bepaald worden door het volgend team:

  • Charline Van Kerckhove – Boekhoudster
  • David Vandenbulcke – Voorzitter / Website
  • Jens Fermont – Secretaris / Materiaalverantwoordelijke (shuttles, rackets, …)
  • Leander Cauwels – Prospectie jeugd / Materiaalverantwoordelijke (T-shirts, …)
  • Stephanie Coppin – Competitieverantwoordelijke
  • Tim Witvoet – Penningmeester

Een gemotiveerd team, boordevol nieuwe ideeën en vooral super enthousiast om de toekomst van 4Ghent Badmintonclub te verzekeren.

De fakkel wordt doorgegeven

Een vernieuwd team wil ook zeggen dat enkele mensen een stapje opzij zetten: An Thys, Gerdy Dejonckheere, Klaas Delvaux, Linda De Loore en Melanie Blondeel.

Voor sommigen zijn en blijven zij ongetwijfeld een begrip in de geschiedenis van 4Ghent Badmintonclub; toch willen we van deze gelegenheid gebruik maken om hen nog eens extra in de schijnwerpers te plaatsen.

Zonder hun jarenlange inzet en motivatie zou onze club namelijk niet geworden zijn zoals we het nu kennen. Ook voor hun inbreng, advies & bijstand in deze bijzondere overgangsperiode… een dikke merci! ?

Ook al zetelen ze niet langer in het bestuur, ze blijven uiteraard lid van onze club! Gelegenheden genoeg om elkaar dus nog te kruisen in de gangen van onze sporthal, tegen elkaar te kunnen strijden op het terrein en samen het glas te heffen op één van onze evenementen!

Photo by Timothy Eberly on Unsplash