Extra speelmomenten op zondag in oktober (2020)

Het is voor sommigen misschien nog wat wennen aan het concept dat er momenteel ook op zondag badmintonvelden beschikbaar zijn voor vrij spel, toch winnen deze extra speelmomenten duidelijk aan populariteit. U vraagt, wij draaien. En dus verlengen we met plezier de mogelijkheid om op een aantal zondagen (16u-19u) bij ons een pluimpje te komen slaan.

Wanneer?

We voorzien op zondag nog 1 extra speelmoment in september en 2 extra speelmomenten in oktober:

  • zondag 27/09/2020: 16u00 – 19u00 (14 plaatsen)
  • zondag 04/10/2020: 16u00 – 19u00 (50 plaatsen)
  • zondag 25/10/2020: 16u00 – 19u00 (14 plaatsen)

Een gedetailleerd overzicht van al onze (extra) ‘vrij spel’-momenten, trainingen, competitiewedstrijden & andere events kan je steeds terugvinden op de kalender op onze website.

Eventuele bijkomende zondagen in 2020 worden eind oktober aangekondigd i.f.v. de beschikbaarheid van de zaal, de planning van onze competitiewedstrijden en het succes van dit extra ‘vrij spel’-moment.

Wees er op tijd bij!

Wil je op zondag komen spelen? Wacht dan vooral niet te lang om jouw plaats te reserveren. Aangezien het voorlopig nog steeds om een testproject gaat, annuleren we ten laatste 3 dagen voor aanvang de niet gebruikte zaaldelen bij de sportdienst naargelang het aantal ingeschreven leden. Op dat moment kan daardoor het aantal beschikbare plaatsen in de reservatiemodule (sterk) verminderen.

Reserveren is nog altijd verplicht

De Covid-19 richtlijnen zijn momenteel nog steeds van kracht. Een plaats reserveren om te badmintonnen is daardoor nog altijd verplicht, ook op zondag. Reserveren kan steeds vanaf 1 week voor aanvang via de reservatiepagina op onze website.

Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder.

Image by S K from Pixabay