We mogen alweer beginnen denken aan het volgende competitieseizoen! Maar, net als de voorbije jaren, krijgen we graag eerst jullie feedback voor we beginnen puzzelen met de samenstelling van onze verschillende competitieploegen.

Wil je competitie spelen tijdens het seizoen 2020/2021?

Vul dan het formulier op onze website zo snel mogelijk in. Dit kan nog t.e.m. donderdag 5 maart 2020*.

* Hebben we na deze datum geen inschrijving van jou ontvangen, dan gaan we er automatisch vanuit dat je geen competitie (meer) wil spelen bij 4Ghent BC tijdens het seizoen 2020/2021.

Wat is het verschil tussen een vaste speler en een invaller?

  • Als vaste speler heb je een vaste plaats binnen de ploeg & sta je bij elke ontmoeting in principe standaard op de planning om te spelen.
  • Als reservespeler val je enkel in bij de ontmoetingen waarvoor er te weinig vaste spelers van jouw ploeg beschikbaar zijn. Hoeveel je speelt (of niet), is volledig daarvan afhankelijk en kan variëren van 0 keer tot elke wedstrijd.

Wil je ploegkapitein worden van een team?

Dat kan! We zijn altijd op zoek naar extra, gemotiveerde ploegkapiteins**. Aarzel dus zeker niet om je hiervoor ook via hetzelfde formulier kandidaat te stellen.

** We verwachten wel dat je vóór de start van het nieuwe seizoen ook wedstrijdleider bent (waarvoor een opleiding van 1 dag gevolgd moet worden, locatie & datum n.t.b.).

Wanneer is de competitievergadering?

  • Datum: maandag 23 maart 2020
  • Tijd: vanaf 22u00
  • Locatie: cafetaria (Sporthal Bourgoyen)
  • Wat: voorstelling van de verschillende teams op basis van de ingestuurde persoonlijke feedback
  • Voor wie: iedereen die competitie wil spelen tijdens het seizoen 2020/2021

Waarom verwachten we jou op de competitievergadering?

Als je deel uitmaakt van een (of meerdere) ploeg(en) gaan we er vanuit dat je ook effectief aanwezig bent tijdens onze competitievergadering…
– je weet direct in welke ploeg(en) je opgesteld wordt en kan eventuele bedenkingen ook rechtstreeks met ons delen
– je maakt het voor alle aanwezige spelers/ploegen gemakkelijker om eventueel ter plaatse wijzigingen aan te brengen

“The needs of the many outweigh the needs of the few…”

We streven er steeds naar zoveel mogelijk rekening te houden met ieders voorkeuren, maar kunnen daarbij (helaas) niet garanderen dat elke individuele voorkeur ook realiteit wordt. Uiteindelijk moet de volledige puzzel van alle verschillende teams ook kloppen.

Is er iets onduidelijk en/of heb je nog vragen over de competitie? Contacteer ons gerust rechtstreeks per e-mail.

Wij kijken er in elk geval al naar uit om ook het nieuwe seizoen 2020/2021 in te vullen met TOP matchen & de bijhorende overwinningen! 🏸🏆