Zolang de uitzonderlijke richtlijnen voor sportclubs van kracht zijn, moet iedereen die bij ons wil komen badmintonnen tijdens een “vrij spel”-moment zijn/haar plaats reserveren. Dit kan gemakkelijk als duo via het reservatieformulier onderaan deze pagina.

📝 Indien je geen partner kan vinden die op hetzelfde moment als jou kan, maak dan gerust van onze “solo aanvraag (wachtlijst)” gebruik.

Belangrijke details:

  • Je schrijft je samen met 1 vaste dubbel/bubbel-buddy in via de reservatiemodule onderaan deze pagina. Met deze persoon blijf je de hele avond samenspelen. Deze persoon is (of wordt hierdoor) deel van jouw persoonlijke bubbel van 10 personen. Voor alle duidelijkheid: slechts 1 van jullie beiden dient dus te reserveren en jullie namen door te geven.
  • We kunnen slechts een beperkt aantal mensen toelaten in de zaal: max. 16 personen per deel (A/B/C).
  • Reserveren kan voortaan 1 week op voorhand (vanaf middernacht).
  • Indien je reserveert voor een bepaalde avond, dan kan je (met je vaste dubbelpartner voor die avond) spelen van 20u00 tot 23u00.
  • Om iedereen een gelijke kans te geven om te kunnen spelen, vragen we je om slechts 1 speelavond per week te reserveren. Wil je toch een 2de keer spelen in eenzelfde week, wacht dan tot die dag zelf (m.a.w. vanaf de laatste 20 uur voor aanvang van het speelmoment ) om te reserveren. Is het speelmoment nog steeds beschikbaar voor reservatie? Schrijf je dan gerust in.
  • Is een speelavond niet langer beschikbaar in de reservatiemodule, dan is deze intussen volzet.
  • We rekenen op jullie gezond verstand om alle richtlijnen in deze bijzondere tijden correct op te volgen. Door een speelmoment bij te wonen neem je de verantwoordelijkheid voor een mogelijke blootstelling aan Covid-19 op jou. 4Ghent Badmintonclub is niet verantwoordelijk als 1 van haar leden tijdens een speelmoment besmet geraakt door het coronavirus.

Na reservatie ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Ontvang je die zelf niet (check spam), dan hebben ook wij van jou geen reservatie ontvangen. Zonder reservatie kunnen we jou momenteel helaas niet laten spelen.

Komt er iets tussen waardoor je moet annuleren? Laat het ons dan zeker weten! Dit kan gemakkelijk door gewoon te antwoorden op de reservatiebevestiging die je per e-mail ontving (of door ons rechtstreeks te contacteren). Zo kunnen wij nog een ander duo gelukkig maken met een plaats.


Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren