Op 3 juni werd door de Nationale Veiligheidsraad aangekondigd dat de meeste sporten (waaronder badminton) opnieuw in een sporthal mogen uitgeoefend worden vanaf maandag 8 juni 2020. Ook onze club mag haar activiteiten die dag herstarten, al is het onder enige voorwaarden (i.f.v. de richtlijnen van Badminton Vlaanderen, de Nationale Veiligheidsraad, Sport Vlaanderen en Badminton Europe). Alle richtlijnen kan je raadplegen op volgende pagina: C19 – Richtlijnen.

Zolang de uitzonderlijke richtlijnen voor sportclubs van kracht zijn, moet iedereen die bij ons wil komen badmintonnen tijdens een “vrij spel”-moment zijn/haar plaats reserveren. Dit kan gemakkelijk via het reservatieformulier op volgende pagina: C19 – Reservatie.

We rekenen op jullie gezond verstand om alle richtlijnen in deze bijzondere tijden correct op te volgen. Door een speelmoment bij te wonen neem je de verantwoordelijkheid voor een mogelijke blootstelling aan Covid-19 op jou. 4Ghent Badmintonclub is niet verantwoordelijk als 1 van haar leden tijdens een speelmoment besmet geraakt door het coronavirus.