Coronavirus

Extra maatregelen

Op 3 juni werd door de Nationale Veiligheidsraad aangekondigd dat de meeste sporten (waaronder badminton) opnieuw in een sporthal mogen uitgeoefend worden vanaf maandag 8 juni 2020. Ook onze club mag haar activiteiten die dag herstarten, al is het onder enige voorwaarden (i.f.v. de coronavirus richtlijnen van Badminton Vlaanderen, de Nationale Veiligheidsraad, Sport Vlaanderen en Badminton Europe). Een up-to-date overzicht van alle huidige richtlijnen kan je steeds raadplegen op volgende pagina: C19 – Richtlijnen.

Zolang de uitzonderlijke richtlijnen voor sportclubs van kracht zijn, moet iedereen die bij ons wil komen badmintonnen tijdens een “vrij spel”-moment zijn/haar plaats reserveren. Dit kan gemakkelijk via het reservatieformulier op volgende pagina: C19 – Reserveren. Een reservatie maken kan steeds vanaf 1 week voor aanvang.

Is een specifieke datum uit het overzicht verdwenen? Dan hebben we die dag helaas de maximale capaciteit van onze zaal bereikt. In dat geval kan je gebruik maken van onze C19 – Wachtlijst. Registreren op de wachtlijst biedt echter geen garantie dat je die dag effectief zal kunnen spelen. First come, first serve!

We rekenen op jullie gezond verstand om alle richtlijnen in deze bijzondere tijden correct op te volgen. Door een speelmoment bij te wonen neem je de verantwoordelijkheid voor een mogelijke blootstelling aan Covid-19 op jou. 4Ghent Badmintonclub is niet verantwoordelijk als 1 van haar leden tijdens een speelmoment besmet geraakt door het coronavirus.

Ook naast het badmintonterrein staan we klaar voor jou

Contacteer ons