Bye bye 2020, hellooo 2021!

2020 loopt stilletjesaan op z’n einde… Het was – zacht uitgedrukt – een bewogen jaar en we hopen dan ook dat 2021 leukere verrassingen voor ons allemaal in petto heeft.
Namens het hele 4Ghent BC team wensen we jou alvast een warme kerst en een gelukkig nieuwjaar! 🥂

Voor we 2020 helemaal afsluiten, bezorgen we jou nog een paar updates.

Wanneer mogen we weer badmintonnen?

Goeie vraag… Om het Covid-19 virus klein te krijgen, blijven de Gentse sporthallen al zeker gesloten tot en met vrijdag 15 januari 2021.

We kijken er in elk geval naar uit om jou snel opnieuw te mogen verwelkomen in onze sporthal. Van zodra het weer kan en mag, brengen we jou zeker per e-mail op de hoogte. Vrees je dat je onze e-mail gemist hebt? De meest recente stand van zaken vind je sowieso op onze website bij de nieuwsberichten of op de kalender.

Wat met de nieuwjaarsreceptie?

Traditioneel organiseert 4Ghent BC bij de start van het nieuwe jaar een receptie waarbij jullie kunnen genieten van een hapje, een drankje en een streepje muziek. Omdat evenementen momenteel niet zijn toegestaan en er geen einddatum voor deze maatregel bekend is, zal de nieuwjaarsreceptie (editie 2021) niet doorgaan. Veiligheid en gezondheid primeren.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder!

Fijne feestdagen! 🎉🍾

Background vector created by pikisuperstar – www.freepik.com