Algemene Vergadering op 23 oktober 2020

4Ghent zou geen succesvolle badmintonclub zijn mocht er geen drijvende kracht achter zitten. Heb je er al eens bij stilgestaan dat onze badmintonclub eigenlijk een VZW is? Een organisatie dus met een bestuur en werkende leden? Dat betekent dat er een aantal officiële zaken bij komen kijken, zoals een Algemene Vergadering. En die zit er binnenkort aan te komen…

Bijzondere Algemene Vergadering + Algemene Vergadering

  • Datum: vrijdag 23 oktober 2020
  • Tijdstip: 20u00
  • Locatie: cafetaria van Sporthal Bourgoyen online (Microsoft Teams)

Welke vergadering?

Voor wie niet erg vertrouwd is met het reilen en zeilen van organisaties, hebben we alle nuttige informatie gebundeld op onze website: interne werking. Werkende leden, bestuur, statuten, enz. Je vindt er deze en andere formele termen allemaal eenvoudig uitgelegd terug.

Laat ons weten dat je aanwezig zal zijn!

Inschrijven kan via onze website: Algemene Vergadering.

Uiteraard mag je als niet-werkend lid van onze club ook deze vergadering bijwonen. Stemrecht heb je dan echter niet.

Wij zorgen dat deze bijeenkomst op een coronaproof manier kan plaatsvinden door de nodige ruimte en extra handgel te voorzien. We vragen je hoe dan ook om “bubbels” te respecteren en jouw mondmasker zeker mee te brengen. We volgen de huidige horecaregels, dus we eindigen deze vergadering uiterlijk om 23u00.

Stel jezelf kandidaat

  • Als werkend lid (AV): deadline voor inschrijving is 15/10/2020.
  • Als bestuurder (RvB): deadline voor inschrijving is 15/10/2020.

Heb je ambitie? Wil je jezelf wat meer engageren in de club? Of gewoon nauwer betrokken worden bij het bepalen van het algemene beleid van de VZW en de toekomstvisie van 4Ghent Badmintonclub? Bezorg ons jouw kandidatuur via onze website: interne werking.

Heb je nog bijkomende vragen? Contacteer ons gerust rechtstreeks of laat ons iets weten via het online contactformulier. We helpen je graag verder.

Tot binnenkort!