Aangepaste maatregelen vanaf maandag 15 juni 2020

We mochten deze week voor het eerst sinds corona opnieuw gaan badmintonnen. Ook al moeten we rekening houden met een aantal regels, we waren blij om te zien dat jullie even enthousiast als ons waren om het terrein opnieuw te betreden. Na ze een week in de praktijk te hebben toegepast, stellen we onze maatregelen vandaag lichtjes bij. Deze zijn vanaf maandag 15 juni van toepassing en blijven tot het einde van dit seizoen van kracht. Reserveren blijft nog steeds noodzakelijk en zal voor de komende week mogelijk zijn vanaf zaterdag 13 juni om 20u00.

Houd voortaan rekening met het volgende wanneer je komt spelen:

 • Je schrijft je samen met 1 vaste dubbel/bubbel-buddy in via de reservatiemodule op de 4Ghent-website. Met deze persoon blijf je de hele avond samenspelen. Deze persoon is (of wordt hierdoor) deel van jouw persoonlijke bubbel van 10 personen.
  Voor alle duidelijkheid: slechts 1 van jullie beiden dient dus te reserveren en jullie namen door te geven.
 • We kunnen slechts een beperkt aantal mensen toelaten in de zaal: max. 16 personen per deel (A/B/C).
 • Reserveren kan voortaan 1 week op voorhand. Indien je reserveert voor een bepaalde avond, dan kan je (met je vaste dubbelpartner voor die avond) spelen van 20u00 tot 23u00.
 • Om iedereen een gelijke kans te geven om te kunnen spelen, vragen we je om slechts 1 speelavond per week te reserveren. Wil je toch een 2de keer spelen in eenzelfde week, wacht dan tot die dag zelf (m.a.w. vanaf de laatste 20 uur voor aanvang van het speelmoment ) om te reserveren. Is het speelmoment nog steeds beschikbaar voor reservatie? Schrijf je dan gerust in.
 • Kom niet met jouw sportschoenen aan van buitenaf naar binnen. Doe deze pas aan in de zaal.
 • Betreed en verlaat de zaal steeds via de zijdeuren, niet de dubbele deuren naast het onthaal.
 • Kom je binnen, ga dan steeds naar het verst beschikbare zaaldeel (C, B of A) en begin te spelen op het verste vrije veldje.
 • Heb je een wedstrijd gespeeld? Zorg er dan voor dat jouw veld leeg achterblijft en gooi al jouw afval (kapotte shuttles, lege kokers, waterflesjes, …) zelf in de vuilbak.
 • Douchen doe je thuis en niet in de sporthal. De kleedkamers zijn gesloten.

De huidige algemene voorschriften om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn uiteraard ook nog steeds van kracht. We rekenen hiervoor op jullie gezond verstand om dit in deze bijzondere tijden correct op te volgen. Door een speelmoment bij te wonen neem je de verantwoordelijkheid voor een mogelijke blootstelling aan Covid-19 op jou. 4Ghent Badmintonclub is niet verantwoordelijk als 1 van haar leden tijdens een speelmoment besmet geraakt door het coronavirus.

Indien de richtlijnen van de federatie meer mogelijk maken dan wat wij momenteel hebben voorzien, dan zullen we direct de nodige aanpassingen doorvoeren en communiceren.

Je kan alle richtlijnen steeds nalezen op onze website: C19-richtlijnen.
Reserveren doe je hier: C19-reservatie.

Heb je nog bijkomende vragen, contacteer ons gerust rechtstreeks via het contactformulier.