Nieuw Lid

Wil je lid worden bij 4GHENT?
 1. In het menu “Club-info” op onze site vind je meer informatie over de werking van onze club, onze speelmomenten, het bestuur enzovoort. Wij spelen elke maandag en donderdag van 20:00 tot 23:00uur in sporthal Bourgoyen in Gent (Mariakerke).
 2. Nieuwe leden mogen twee keer gratis komen spelen. Aarzel niet om tijdens een van deze avonden iemand van het bestuur aan te spreken voor meer info! Spreek ook gerust andere leden aan om samen een spelletje te spelen! Het is de bedoeling dat je tijdens de speelavond volgende algemene regels in acht neemt.
 3. De badminton microbe te pakken? Als je wilt blijven spelen, kun je je nu echt inschrijven. Natuurlijk betaal je ook direct het lidgeld. Doe dit allemaal zo snel mogelijk, zodat je officieel aangesloten bent bij de club en in orde bent met de verzekering.
 4. Op de Lidgeld pagina vind je terug hoe je het lidgeld kunt betalen. Voor recreatieve spelers is dit 75 euro per seizoen, voor competitiespelers is dit 110 of 120 euro.
 5. Van informatie voorzien? Lidgeld betaald? Vergeet niet (als je dit nog niet gedaan hebt) om je gegevens door te geven zodat we je kunnen inschrijven! Vul een inschrijfformulier in op de speelavond of vul onderstaand formulier in:

Inschrijvingsformulier Nieuw Lid

Naam*
Voornaam*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
Emailadres*
Indien reeds bestaand, eventuele andere eerste badmintonclub, klassement en lidnummer:
captcha

Welkom bij 4GHENT!

 

p.s.: Ben je pas verhuisd en/of zijn je gegevens niet meer up to date? Stuur dan een mailtje of vul het formulier in!

8 gedachten over “Nieuw Lid

 1. Beddeleem

  Beste, ik schreef me zonet in als recreant bij 4Ghent. Hoe verloopt de betaling van het inschrijvingsgeld? Klopt het dat ik 30 euro overschrijf, aangezien ik na 1/04 begonnen ben?

  Mvg, Eline Beddeleem

 2. Aurelie

  Beste,

  Ik overweeg om lid te worden en zou graag de 2 proeflessen volgen. Kan ik hiervoor gewoon op maandag of donderdag aansluiten om te spelen of moet dit op voorhand bevestigd worden wanneer ik zou deelnemen?

  Alvast bedankt.

  Mvg,
  Aurelie

 3. Debbie Bericht auteur

  Hoi Aurelie,

  Je kunt gewoon langskomen op maandag of donderdag om mee te doen. Vergeet niet om sportschoenen mee te doen zonder zwarte zolen.

  Tot binnenkort!

 4. Marjan

  Hallo,
  Wij zouden graag eens komen proberen maar vroegen ons af of jullie ook raketten ter beschikking stellen.
  Groetjes

 5. Louis Van Keymeulen

  Hallo daar!
  Ik heb me als nieuw lid ingeschreven via de website. Ik moet nog betalen, maar ik zou graag eerst eens komen badmintonnen om te proberen, ik neem aan dat dit twee maal mogelijk is?
  Ik zou deze donderdag eens willen meepluimen, moet ik dit laten weten aan iemand of mag ik gewoon toekomen?

  Groeten, Louis

 6. Debbie

  Hoi,

  Je mag gewoon 2x komen proberen, daarvoor hoef je je nog niet in te schrijven!
  Als je daarna lid wil worden, hebben we natuurlijk wel je gegevens nodig :)

  Let er wel op dat je geschikte sportschoenen mee hebt (alleen binnen gebruikt, geen zwarte zolen).

  Groetjes,

  Debbie

 7. Aline Cloetens

  Beste

  Mijn vriendin en ik zouden ons graag aansluiten bij een badminton club. Maar ik vraag me af of wij eens kunnen komen meespelen zonder directe inschrijving? En waar en wanneer is dit dan?

  Mvg
  Aline Cloetens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *