4Ghent op toernooi BC Challenge Wetteren

Dit weekend speelden een groot aantal 4Ghenters mee op het toernooi van BC Challenge in Wetteren. Er werden veel mooie resultaten gehaald, een goede gelegenheid om deze eens op een rijtje te zetten!

4Ghent domineerde in alle disciplines van het dubbel D. Thomas en Benjamin wonnen na een paar zeer spannende matchen het herendubbel. 26-24 in de derde set van de finale, veel spannender kan het haast niet!
Liesbeth en haar partner Brigitte (Oudegem), al enkele keren finalist dit jaar, wonnen dan nu eindelijk een keer (welverdiend!) het damesdubbel. Liesbeth speelde ook gemengd dubbel met Kurt (Shuttle Stars), maar ze verloren nipt hun tweede match in de poule.
Ons liefdesduo Karen en Brecht had meer succes in het gemengd dubbel, zij wonnen zowel hun poule als de daarop volgende finalepoule!
Dan de C2. Johan en Thomas (Geraardsbergen) haalden de halve finale in het herendubbel, deze verloren ze jammergenoeg tegen de uiteindelijke winnaars. Johan speelde ook gemengd dubbel met Vera (SFF) en had hier nog meer succes, ze verloren de finale in een superspannende driesetter met veel verlengingen. Ook Melanie en Stijn speelden mee in het GDC2, zij waren helaas niet degenen die Johan en Vera mochten bekampen in de finale.
Gerdy en Koen “kamehameha” Kesteleyn werden in het herendubbel C1 tweede van hun poule, ze wonnen twee matchen overtuigend, maar verloren nipt van de uiteindelijke winnaars. Gerdy haalde in de enkel nog de tweede ronde. Gerdy speelde gemengd dubbel C1 met Vanessa (Drive), net als vorige week op Buggenhout wisten ze de finale te halen, deze werd helaas dit keer wel verloren. Koen speelde ook GDC1 met Marleen (Oudegem), zij verloren helaas in de halve finale van de uiteindelijke winnaars.
Peter, normaal gezien een vaste waarde in het herendubbel, speelde nu eens alleen mee in het gemengd dubbel B2 en dat met Bjoke (Pluimplukkers). Ze werden tweede van hun poule, ook zij verloren van de uiteindelijke winnaars.
Debbie en haar partner Nele (Oudegem) behaalden in DD B de tweede plaats, ze verloren in drie spannende sets van het enige B1 duo in de poule. Toch zeer geslaagd voor de eerste keer dubbel in B(2).
Dan tot slot nog Wouter. Hij haalde in het HEB1 de halve finale. In het HDB1 eindigde hij met Geert Gabriel (Pluimplukkers) op de derde plaats.

Aan iedereen: Proficiat!! En dank aan onze clubgenootjes die even kwamen kijken!

Inmiddels ontvingen de spelers een mailtje van de organisatie van het toernooi, blijkbaar kunnen alle winnaars en finalisten een toernooi-foto van zichzelf verwachten, een leuke verrassing! Tot die tijd kun je alvast wat foto’s bekijken op picasa.
Voor meer matchdetails zie: toernooi.nl.

5 gedachten over “4Ghent op toernooi BC Challenge Wetteren

Reacties plaatsen niet mogelijk.