WAREGEM 1D – 4GHENT 1D : 4 – 4

Gisteren werd door ons damesteam alweer de derde ligamatch gespeeld. Na de 0-8 nederlaag tegen Torhout vorige week zondag, stond iedereen dinsdagavond weer op scherp. Onze speelsters deze keer: kapitein Linda (B2), Neelke (B2), Nathalie (C1), Debbie (C1) en Melanie (C2). An en Sofie konden er helaas niet bij zijn.

Onze tegenstanders hadden, in tegenstelling tot de dames van Torhout, geen A-speelster meegebracht, maar toch wel 3 B1’s (Ann-Sofie, Greet(je) en Vicky) en een C1 (Tessa). Op papier dus een veel sterkere ploeg.

Er werd begonnen met DD1 en DD4. De eerste dubbel werd gespeeld door Neelke en Linda tegen Ann-Sofie en Greetje. Onze dames weerden zich kranig tegen de twee sterke B1’s, maar verloren helaas in twee sets. Op het andere veld speelden Melanie en Debbie tegen de zusjes Vicky en Tessa nog nooit zo goed samen. De smashes vlogen de tegenstandsters om de oren en de match werd onverwacht toch vrij eenvoudig gewonnen.

DD2 werd vervolgens gespeeld door Linda en Melanie tegen Ann-Sofie en Vicky. Twee B1’s aan de overkant van het veld, dat bleek toch iets teveel van het goede voor ons duo, maar er werden nog een paar leuke rallies gespeeld. DD3 was voor Nathalie en Debbie tegen Greetje en Tessa. Deze match bleek op een spannende driesetter uit te draaien. Ondanks Nathalie’s kramp in haar been (kou in de zaal), werd deze dan toch gewonnen. Volgens de teamgenootjes van 4Ghent niet zo mooi om te zien, maar als je kunt kiezen tussen spelen op een B1 of een C1…tsja…

Na de dubbels was de score 2 – 2. Tijd voor de enkels! Aangezien er genoeg velden beschikbaar waren, konden de enkels allemaal tegelijkertijd gespeeld worden. Voor DE1 werd onze Neelke geofferd aan de zeer sterke Ann-Sofie. Neelke speelde haar eerste enkelmatch na haar blessure en het ging boven verwachting goed. Ze haalde zelfs 19 punten in de eerste set! Hierna ging het iets minder en werd deze match in twee sets verloren.

DE2 werd gespeeld door onze kapitein Linda. Greetje bleek ook in de enkel zeer sterk. Toch ietsje te sterk voor onze kapitein. Linda deed zoals altijd haar best om er zoveel mogelijk uit te halen en wist in de eerste set toch nog 15 punten te pakken. Maar ook deze match werd in twee sets verloren.

Debbie speelde DE3 tegen Vicky. Compleet stress-vrij, omdat haar kansen laag ingeschat werden, speelde Debbie veel beter dan anders en kon zo ook eens genieten van de foutjes van iemand anders dan haarzelf. Aan het einde van beide sets werden er nog wat puntjes weggeven door Debbie, maar gelukkig stond ze beide keren al een paar punten voor. Winst in twee sets en 3 competitiepunten cadeau.

DE4 was voor Nathalie. Onze kerverse veteraan mocht het opnemen tegen de jongste van de tegenstandsters, Tessa. Dit keer met haar trainingsbroek aan, om haar been een beetje warm te houden, maar het leek er niet op dat Nathalie het koud zou krijgen tijdens deze match! Aangezien de andere enkels al gedaan waren ondertussen, kon iedereen de derde set van deze match zien. De beslissende set, aangezien dit voor ons team verlies ofwel gelijkspel zou beteken. Gelukkig wist Nathalie in de derde set nog wat van haar laatste energie te mobiliseren en won ze de match.

4 – 4!

Na de laatste match werden er, samen met onze sympathieke tegenstandsters, lekkere broodjes verorberd in de kantine. Voor sommigen onder ons was het hoognodig om het energiepeil aan te vullen!

Voor de detailuitslag, zie: toernooi.nl

5 gedachten over “WAREGEM 1D – 4GHENT 1D : 4 – 4

  1. safe quote

    Many new themes have options under the Appearance menu that include the option to not show the title on pages. If that is not there, you have to be careful what you use to edit PHP files. PHP is fussy about structure and any extra characters.If the editor in WordPress under the Appearance menu heading will not let you change files do to permissions, I found that NoteTab is a very good text editor, which is needed for editing PHP. You can get it at notetab.com.

Reacties plaatsen niet mogelijk.