Nieuws van de club

Beste 4Ghenters,

We beginnen er stilaan weer in te komen, de sportvloer geraakt alweer gevuld met zongebruinde mensen die wel tegen de warmte van de zaal kunnen. En omdat goede communicatie het sleutelwoord is …

Dankzij ons nieuwste bestuurslid, starten we dit seizoen met een nieuwigheid…

Ledenvergadering

Op donderdag 27/9 zijn jullie welkom voor de eerste ledenvergadering in het bestaan van 4Ghent. Juist: ledenvergadering, dus zowel voor recreatieve als competitiespelers. Om 22u staan wij klaar in de cafetaria. Met een drankje in de hand kun je het bestuur en zijn/haar taken leren kennen en de activiteiten van het komende seizoen worden voorgesteld. Omdat onderstaande vóór de ledenvergadering valt toch nog enkele extra puntjes onder de aandacht brengen:

puntje 1

Op ma 17 september stellen we onze deuren open voor mensen die het badminton en onze club willen leren kennen, Edwin Hurst komt dan een initiatietraining geven. Dit van 20 tot 21u.  Ken je mensen die je wil warm maken voor jouw geliefkoosde sport, neem ze maar mee op sleeptouw. Ook op andere avonden mag dat overigens. Zoals jullie weten mogen nieuwe mensen steeds 2 keer gratis proberen voor de definitief lid worden.

puntje 2

Yonex Belgian International van 12-15 september

Voor de Yonex Belgian International zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers. Een uitgelezen kans om écht goeie badmintonners te zien spelen :-) Meer informatie om als vrijwilliger aan de slag te gaan vind je hier: https://www.belgian-international.be/vrijwilligers/.

puntje 3

And last but not least, omdat ledenbeheer en lidgeld ook deel uitmaken van het clubgebeuren zul je af en toe eens aangesproken worden door iemand van het bestuur. Ontvang deze met een glimlach ;-) Dit is om na te gaan of alle spelers ingeschreven zijn, gegevens volledig zijn en nog kloppen en het lidgeld betaald is. Als er zaken gewijzigd zijn, dan mag je dit altijd gewoon ook mailen, of vul dit formulier in. Heb je nog niet betaald, dan kan dat alsnog per kerende op deze rekening: BE79 9795 2843 9433. Vermeld je naam er ook bij. Meer info vind je hier: Lidgeld

Heel veel speelplezier!
Het bestuur
An, Debbie, Linda, Gerdy, Klaas, Tim en Melanie