Update Intern Enkeltoernooi

Hallo iedereen!

De poulefasen in het enkeltoernooi bij de heren competitie en de heren recreanten zitten erop!

De namen in de tabellen die zich in een gearceerd vak bevinden zijn 1e of 2e geëindigd en gaan door naar de A-reeks (competitiedeel) of de C-reeks (recreantendeel).

De anderen gaan door naar de B-reeks (competitiedeel) of de D-reeks (recreantendeel).

Enkele namen zijn doorstreept in de tabellen. Dit zijn mannen die ofwel langdurig geblesseerd zijn of onvoldoende matchen afgewerkt hebben en zodoende niet meer zullen voorkomen in de A-, B-, C- of D-reeks.

Volgende week verschijnen alle kwartfinales online, vanaf donderdag liggen er nieuwe papieren in de zaal. Hiervoor hebben jullie tijd tot het eind van het seizoen maar uiteraard doe ik opnieuw de oproep om dit allemaal niet te veel uit te stellen.

De deadline voor de poulefase bij de dames wordt onvermijdelijk uitgesteld tot eind maart, uiterlijk tot en met donderdag 30 maart, zoals al aangegeven door Melanie onlangs. Dit uit noodzaak omdat ik momenteel te weinig informatie heb om de winnaars- en verliezersreeks op te maken. Gelieve hier aub zo snel mogelijk werk van te maken of aan te geven dat je je uit het toernooi wilt terugtrekken.

Tot binnenkort ;)

Tim

Poulefase-dames

 Eind-poulefase-1

Eind-poulefase-2

Eind-poulefase-3

Eind-poulefase-4