Verkleedtoernooi & Seizoensafsluiter

Het weekend zit er weer op, een fantastisch tornooi achter de rug. Meer dan 220 competitiespelers betraden de arena. Bekijk onze facebookpagina voor enkele sfeerfoto’s!

En dan is het al weer tijd om vooruit te blikken naar ons volgende evenement: Het verkleedtoernooi! Dit gaat door op donderdag 21 mei. En het thema: safety first…dus nog een goede drie weken om je outfit bijeen te zoeken! Schrijf je in d.m.v. een mailtje naar Melanie (melanie@4ghent.be) of reageer op dit bericht.

SafetyFirst

En dan ook al toch weer wat in aantocht: De seizoensafsluiter op zaterdag 27 juni. Eerst is er de (in)spannende wandeltocht. Daarna de ontspannende barbeque. Doe je mee? Dan kan je dat nu al laten weten aan Debbie (debbie.keizer@gmail.com). Vermeld in je e-mail met hoeveel personen je deelneemt aan de wandeltocht en met hoeveel aan de BBQ (en hoeveel personen veggie BBQ i.p.v. vlees&vis). Kindjes mogen ook meewandelen natuurlijk, maar zijn liefst wel in staat om een aardig eindje te stappen (8-10km).