4Ghent Toernooi – zaterdag 2 mei

Morgen vindt ons 14e eendaags pouletoernooi plaats. De eerste wedstrijden vangen aan om 9:00u, tegen 22:00 zijn de laatste wedstrijden gestart. De uitslagen zul je kunnen opvolgen via toernooi.nl, maar je kunt natuurlijk ook gerust eens komen kijken!

Tijdens het hele toernooi zullen er broodjes en (zelfgebakken) taartjes verkrijgbaar zijn en verder zal de toernooistand van Speedy’s Racketshop aanwezig zijn waar badminton gerief zoals rackets, kledij en schoenen te koop zijn.

Een gedachte over “4Ghent Toernooi – zaterdag 2 mei

 1. Jan De Brandt

  Het tornooi is pas achter de rug en ik doe nu al een oproep voor volgend jaar.
  Aanleiding is het steeds inkrimpend aantal mensen die op die dag de club eens willen helpen. Hierbij denk ik in de eerste plaats aan de competitiespelers, maar ook aan de recreanten. Het is waar dat de recreanten niet echt aangesproken zijn, daarom al deze oproep.
  Volgend jaar, de eerste zaterdag van mei is er het 15de tornooi van 4Ghent. Maak je voor enkele uurtjes vrij en kom een handje helpen. Misschien kunnen we jouw ideeën wel gebruiken om aan het tornooi te sleutelen.

  Weet dat de club (lees bestuur) er is voor jullie. Dankzij de inzet van die mensen kunnen wij onze matchkes komen spelen of ons opwerken via de competitie. Weinigen denken er aan dat er werkende handen nodig zijn om dit waar te maken. Het lijkt me dan ook maar logisch dat er eens iets terug gedaan wordt.

  Jan, den recreant.

Reacties plaatsen niet mogelijk.