Blacklighttornooi 27/10 Belsele

ORIGINEEL BERICHT:

Graag nodigen wij jullie uit op ons nieuwe blacklighttornooi dat op zondag 27 oktober plaatsvindt.
Het concept bestaat er uit om volledig in het donker te badmintonnen en enkel de strikt noodzakelijke elementen te laten oplichten met behulp van blacklights.
De kostprijs bedraagt 7.5 euro per persoon/discipline, wat inderdaad iets duurder is dan een gewoon tornooi. Wel geven wij de koppels die op voorhand betalen via overschrijving een gratis aangepaste pluim waarmee de dag van tornooi gespeeld kan worden.

UPDATE:

Aangezien jullie hiervoor massaal hebben ingeschreven, waardoor het nu al vol zit, hebben we besloten om nog een extra “shift” in te voeren. Deze zal ook op zondag 27 oktober plaatsvinden, maar dan van 19u00 tot 22u00. Hierdoor komen er nog 20 plaatsen extra voor dubbel gemengd en 20 plaatsen extra voor dubbel heren bij.

Inschrijven kan nog steeds door onderstaand formulier in te vullen:

http://gsfbelsele.be/22-inschrijven-blacklighttornooi