Categorie archief: Wist je dat?

Badmintonbaby Anemone geboren!

Dit berichtje kwam net binnen op de redactie! Een hele dikke proficiat aan Karen en Brecht!!!

Gisteren om 20u is Anemone geboren, een stevig beertje van 4 kilo en 51,5 cm.

Iedereen stelt het goed en ze is op het nippertje nog spontaan en vlot gekomen.

‍‍‍

Inschrijven Seizoensafsluiter 18 juni

Seizoensafsluiter met BBQ – Zaterdag 18 juni

Vanaf 14u30 kan je je komen opwarmen voor het EK voetbal. Toon dat je een echte supporter bent van de Rode Duivels!

Om 15u start de wedstrijd België-Ierland op groot scherm in de cafetaria van de sporthal. Of ben je geen voetbalfan, dan kan je mee kubben of speedminton spelen op het grasplein.

Vanaf 17u is er receptie…en om 18u starten we de bbq!

Schrijf je in (mail melanie@4ghent.be of lever de strook in van de flyer) vóór 14 juni.
Prijs: Voor 15 euro (leden) en 20 euro (niet-leden) heb je gesport (of gekeken), meegeleefd, gegeten en gedronken.

Betaling a.u.b. via overschrijving op het rekeningnummer IBAN: BE79 9795 2843 9433 (979-5284394-33), op naam van 4Ghent BC – Pannestraat 31 – 9000 Gent, met vermelding van “seizoensafsluiter + naam”.

GEEN badminton 5 mei

Beste 4Ghenters,

Hopelijk komt eindelijk de zon boven piepen op donderdag 5 mei, want je hebt alle tijd om dan te genieten van de warme lenteavond want dan is het GEEN badminton. De zaal is dan gesloten.

Maar… haal op 19 mei je meest grappige, sexy, versleten,… pyama uit. Want dan is het ons jaarlijks verkleedtornooi.

We starten om 20u en je speelt met een tot nu toe onbekend team. Dat wordt bekend gemaakt op de avond zelf.

En we eindigen met de prijsuitreiking voor de meest originele verkleedde, maar alle deelnemers gaan met een leuke prijs naar huis. Dus schrijf je per kerende in!

het bestuur van 4Ghent

Linda, An, Debbie, Fréderic, Gerdy en Melanie

Schrijf je nu in voor de quiz en/of receptie!

Op 19 maart organiseren we een leuke quiz vanwege het 15-jarig bestaan van onze club, met aansluitend een receptie. Deze gaat door in de zaal De Zulle in Wondelgem (bij sporthal Neptunus).

Deelname aan de quiz is volledig gratis! Je kunt je inschrijven met een team van max. 4 deelnemers, enkel leden en ex-leden.

De deuren gaan open om 18:30u, de quiz start stipt om 19:00u! De receptie is aansluitend.

Schrijf je nu HIER in voor de quiz en/of receptie!

Laat de zaal netjes achter…

De laatste tijd blijven er weer dikwijls shuttles, leger kokers en (lege) waterflessen achter in de zaal welke dan opgeruimd moeten worden door degenen die tot 23:00u spelen (ofwel een kwade zaalwachter als gevolg).

Daarom aan iedere speler ook het vriendelijke verzoek om hier wat op te letten. Neem (kapotte) shuttles, flessen, etc. mee van het veld als klaar bent met de match, laat dit niet liggen voor anderen terwijl je zelf vroeger naar huis gaat. Gooi hetgeen dat je niet meer nodig hebt direct na het spelen in een van de vuilbakken en houd het netjes!

Van degenen die met veren shuttles spelen wordt er verwacht dat ze deze ook opruimen, nog redelijke shuttles kunnen nog gebruikt worden als opwarmers (steek ze dan in de doos of neem ze zelf mee), de rest mag in de vuilbak.

Alvast bedankt!

Nieuwsflash uit de club

Hallo 4Ghenters,

Nieuwe leden

Het is duidelijker rustiger geworden in sportland…

Vandaar dat we beslist hebben om terug nieuwe leden toe te laten in de club. De voorbije maanden was het zeer rustig, vandaar.  Dit moet je natuurlijk niet tegenhouden om toch te komen spelen mocht het de voorbije tijd niet gelukt zijn!

T-shirts

De meeste leden die een shirt besteld hadden zijn ze al goed aan het gebruiken. Het is mooi om te zien! Veel zwarte shirts met het logo van de club. Niet alleen een sportieve maar ook een stijlvolle club!

Heb je je shirt nog niet, ze ligt in de kast te wachten op de eigenaar… Vraag ernaar bij Melanie of Debbie.

15 jaar 4Ghent

Op 19 maart organiseren we een quiz. Voor alle duidelijkheid: het is geen professionele quiz. Het plezier staat voorop. Je kan je ploeg inschrijven die bestaat uit 4 leden en ex-leden van 4Ghent. Deelname aan de quiz is gratis! Aansluitend is er ook een receptie.

HIER kun je je inschrijven om deel te nemen aan de festiviteiten voor het 15jarig bestaan.
Sportieve groeten,

het bestuur (Linda, An, Debbie, Gerdy, Frederic en Melanie)

 

Inter Enkeltoernooi Deadline: 4 februari

Op vraag van enkelen worden de deadlines voor de poulefasen Heren competitie – Heren recreanten – Dames recreanten verlengd tot en met donderdag 4 februari.
Dus voor ieder die nog een match dient af te werken, volgende week is de laatste kans hiervoor!
Ook belangrijk: heb je je tegenstander niet kunnen vinden of was hij/zij stelselmatig afwezig of nalatig de uitdaging aan te gaan, vermeld dit dan aub op het wedstrijdformulier of laat dit weten via mail -> timwitvoet@hotmail.com

Inschrijving Quiz & Receptie 19 maart

Op 19 maart organiseren we een leuke quiz vanwege het 15-jarig bestaan van onze club, met aansluitend een receptie. Deze gaat door in de zaal De Zulle in Wondelgem (bij sporthal Neptunus).

Deelname aan de quiz is volledig gratis! Je kunt je inschrijven met een team van max. 4 deelnemers, enkel leden en ex-leden.

De deuren gaan open om 18:30u, de quiz start stipt om 19:00u! De receptie is aansluitend.

Schrijf je nu HIER in voor de quiz en/of receptie!

 

Cursus badminton halfgevorderden

Wil je iets doen aan je conditie of zoek je een sportieve uitdaging? Misschien zegt een cursus badminton halfgevorderden je wel iets?

Nog vrije plaatsen voor:

•    CF504    badminton halfgevorderden    10.00 – 11.00 uur

Dit is een halfjaarlijkse cursus die doorgaat van februari  tot en met juni 2016. We richten ons naar de halfgevorderde badmintonspeler, die de basistechniek voldoende beheerst. In deze cursus worden de basisslagen zoals clear, drop, smash, forehand & backhand verfijnd en tactische spelvormen ingeoefend. De lessen vinden plaats in sporthal Driebeek.

Inschrijven kan telefonisch 09 266 80 00, via mail sportdienst@sport.gent of via de website www.stad.gent/sport . Tarieven voor deze cursussen vind je terug op de website.  Voor personen met een verhoogde tegemoetkoming is er een apart tarief.

Heb je nog vragen of wens je graag bijkomende inlichtingen, dan kan je terecht bij de Sportdienst. Ook op de website vind je alle nuttige info, alsook het volledige programma van de cursussen www.stad.gent/sport, klik door naar Deelnemen > Sportcursussen > Overzicht sportcursussen.

Hopelijk mogen we jou binnenkort begroeten!