Categorie archief: Nieuws

Sinterklaas

Hij kwam.

De Sint bracht heel wat lekkers mee voor op het dubbeltoernooi van morgen 6 december.

Hij zag… 

…dat de koppels die ingeschreven zijn voor het toernooi op tijd kwamen… om 20u dus.  De Sint geeft jullie even de tijd om op te warmen en dan beginnen we er direct aan. Voor de spelers die niet ingeschreven zijn: er zullen max. nog 2 velden beschikbaar zijn voor vrij spel… Mocht je door omstandigheden niet kunnen meedoen, laat het zo snel mogelijk weten aan Tim. Misschien kan hij nog een vervanging vinden voor jouw partner.

Hij overwon…

…dit kan ik nu nog niet invullen, maar na een avond van veel speelplezier wel. Eén iets is wel al duidelijk: het zullen er meerdere zijn… Heel veel succes!

Nog een reminder: mocht het niet in jullie agenda staan (en mocht je ook nog niet ingeschreven zijn):

  • zaterdag 22 december is het quiz!
  • donderdag 10 januari is het nieuwjaarsreceptie

Deze beide evenementen gaan door in de cafetaria.  De ene daarvoor moet je inschrijven met een ploegje van 4 en 20 euro betalen (bij voorkeur op de rekening van 4Ghent overschrijven). Start om 20u. De andere is gratis en moet je je niet voor inschrijven. Start vanaf 22u30.

Met sportieve groet,

het bestuur,

An, Linda, Debbie, Gerdy, Klaas, Tim en Melanie

Pouletoernooi Smash

Op zaterdag 26 januari 2019 gaat ons 30ste pouletornooi door en we hopen jullie daar talrijk te mogen verwelkomen !  Zoals elk jaar garanderen we jullie veel speelplezier !

Blacklight toernooi Denderleeuw

Beste,

Badmintonclub Denderleeuw bestaat 25 jaar. En dit moet gevierd worden! Bij deze nodigen we jullie uit op ons Blacklight Badminton Toernooi. Dit zal doorgaan op zaterdag 22 december 2018 in Sporthal Ottoy (Walleken 12, 9470 Denderleeuw).

Onze sporthal zal volledig verduisterd worden en er zal kunnen gespeeld worden op 9 terreinen, volledig voorzien van fluotape en blacklight spots. Dresscode is fluokledij!

Vanaf 13u tot 16u organiseren we een jeugd-enkel toernooi in poulevorm en dit opgedeeld volgens leeftijd. Alle leeftijdscategorieën zijn welkom. We beperken ons echter tot maximum C2-niveau. De origineelste outfit wordt door onze professionele jury beloond met een mooie prijs.

Vanaf 17u tot 21u organiseren we een poule-dubbeltoernooi in poulevorm  en dit voor zowel recreanten als competitiespelers. Had je als B2-speler al lang eens willen dubbelen met een bevriende C2-speler, dan is dit het moment. De origineelste outfit wordt door onze professionele jury beloond met een mooie prijs.

Na 21u is er nog mogelijkheid tot 2u vrij spel op onze fantastische blacklight speelvelden.

Nadien kan er uiteraard nog verder nagekaart worden in de cafetaria.

Prijs per deelnemer:

–          Leden: 7 euro

–          Niet-leden: 9 euro

Inschrijven kan tot en met 10 december 2018 via volgende link: https://www.badmintonvlaanderen.be/sport/tournament.aspx?id=11DE68B1-7FC5-4770-B835-2BCC7050458E

Like ook ons Facebook-event: https://www.facebook.com/events/778536219148398/

Een flyer kan u in bijlage terugvinden.

Wij hopen alvast op jullie talrijke aanwezigheid. Deel dit bericht dan ook massaal in jullie club.

Sportieve groeten,

Het bestuur van Badmintonclub Denderleeuw vzw

Geen badminton DO 1 november

Hallo 4Ghenters,

Het grijze en kille weer kondigde het al aan: binnenkort is het weer Allerheiligen. Deze valt dit jaar op donderdag. Dat wil zeggen dat er deze donderdag 1 november GEEN badminton is, aangezien de zaal gesloten is.

Deze avond kan je zeker wel komen spelen.

  • Volgende maandag (5 november) van 20 tot 21u is de tweede training voor de mensen die de trainingsreeks willen volgen.
  • En de meesten onder jullie hebben het al gezien: de tabellen voor het enkelspel liggen elke speelavond ter beschikking in de zaal.

Voor de eerste reeks heb je tijd tot eind januari. Maar laat het niet te lang liggen, zie je je opponent en is er vrije speelruimte: ga de strijd dan aan.

sportieve groet!

Het bestuur

An, Linda, Debbie, Gerdy, Klaas, Tim en Melanie

KSGS Recreatentoernooi 2 december

Op zondag 2 december 2018 organiseert de KSGS-badmintonclub voor de 12e keer een badmintontornooi. Het ’12e KSGS-Recreantentornooi’ is een pouletornooi waar alle recreanten en niet-aangesloten spelers welkom zijn. De disciplines waaraan kan deelgenomen worden zijn:

  • in de voormiddag : Heren Dubbel (HD) en Dames Dubbel (DD) – stipt om 9.00 uur
  • in de namiddag : Gemengd Dubbel (GD) – stipt om 13.30 uur

Het inschrijvingsgeld bedraagt 6 euro per persoon wanneer u inschrijft voor 1 discipline of 10 euro per persoon wanneer u inschrijft voor 2 disciplines. Alle disciplines worden gespeeld in de Sporthal Neptunus, Botestraat 98-100 te Wondelgem.

Als bijlage bezorgen wij u hierbij meer info alsook een inschrijvingsformulier.

Wij durven rekenen op de objectiviteit en sportiviteit van iedereen om op dit inschrijvingsformulier het ware niveau van de deelnemers op te geven.

Gelieve het inschrijvingsformulier tegen uiterlijk 23 november 2018 te mailen naar info.ksgsbadm@gmail.com

Hopelijk kunnen we rekenen op een sterke vertegenwoordiging van uw club zodat we er weer een gezellige en sportieve dag kunnen van maken.

KSGS badmintontornooi 2018

inschrijvingsformulier 2018